Liga 2 – pregled zaostalih utakmica

Akrington Stenli je slavio u lokalnom Lankaširskom derbiju protiv Morkamba. Strelac jedinog gola na meču bio je Bili Ki, kome je taj pogodak bio 20. u sezoni i on je prvi igrač u Fudbalskoj ligi koji je došao do 20. ligaškog gola. Akrington je vezao sedmu pobedu na svom terenu a produžio seriju na osam utakmica bez pobede i prišao Lutonu na samo bod.

Nots Kaunti je dominirao u Čeltenamu, poveli su 1:0 golom Houkridža, imali sve u svojim rukama i onda dozvolili da im Čeltenam bukvalno iz prvog šuta u okvir gola da gol i izjednači rezultat. Houkridž je postigao svoji prvi gol još od septembra a Kaunti još uvek čeka pobedu na strani još od Boksing Deja.

igraci-njuporta

Drugi lokalni derbi odigran je u Mensfildu pred 6,091 gledaocem. Dejvid Flitkroft debitovao je remijem na klupi Mensfilda. Golove su postigli rezervisti, Bajram samo tri minuta nakon ulaska i Palmer za goste devet minuta nakon što je ušao u igru. Inače Palmer je bivši igrač Mensfilda, gde je igrao dve sezone. Oba tima su ovaj derbi završila sa po igračem manje. Kod domaćina Benet je dobio dva žuta kartona dok je kod gostiju Voterfol isključen zato što je bacio flašu na tribinu, kojom ga je neko gađao prilikom proslave gola.

Meč večeri odigrali su Njuport i Forest Grin, na kome je palo šest golova, po tri na obe strane. Pol Hejes je postigao dva debitanska gola, nakon što je još početkom januara došao iz Vikomba. Njuport je ovim remijem produžio seriju bez pobede na sedam utakmica dok je Forest Grin sada pet bez poraza i pobegao opasnoj zoni na sedam poena.

Uživajte u sažecima.

 

Akrington Stenli – Morkamb 1:0 (Ki 45+2‘)

Čeltenam Taun – Nots Kaunti 1:1 (Morel 66‘ – Houkridž 42‘)

Mensfild Taun – Linkoln Siti 1:1 (Bajrom 49‘ – Palmer 90‘)

Njuport Kaunti – Forest Grin Rovers 3:3 (Batlet 9‘, Hejes 17‘, 38‘ – Batlet 6‘ (AG), Ganing 30‘, Kolins 82‘)

 

tabela-zaostale-3

Tabela nakon zaostalih utakmica

 

lista-strelaca-zaostale-3

Lista strelaca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply