Liga 2 – pregled zaostalih utakmica

Kembridž Junajted je golom Medija Elita dobio Nots Kaunti. Bila je to treća vezana pobeda Kembridža pod privremenim trenerom Danom. Eh da su samo ranije otpustili Šona Derija.

Eksiter je ostvario prekopotrebnu pobedu na neverovatan način. Primili su gol u 88. minutu, a onda u nadoknadi sa dva gola preokrenuli i vratili se u plejofu zonu. Bila je ovo 30. ligaška pobeda na strani Eksitera u Ligi 2 u prethodne dve i po sezone, najviše od svih. A jednom kladioničaru iz Engleske ovaj preokret Ekistera doneo je 60,000 funti na samo 50 uloženih penija. (tiket ispod)

tiket

Barnet je prokockao neverovatnu šansu da smanji zaostatak za sigurnom zonom. Vodili, promašili penal i onda bili kažnjeni. Kit Karl je nastavio praksu sa dobrim izmenama, Karlajl je klub čije su izmene postigle najviše golova ove sezone u Ligi 2. Ešli Nedesan i Riči Benest su ušli sa klupe i doneli preokret.

Uživajte u sažecima.

 

Kembridž Junajted – Nots Kaunti 1:0 (Elito 30′)

Kru Aleksandra – Eksiter Siti 1:2 (Miler 88‘ – Tejlor-Mur 90+2′, Stokli 90+5’)

Barnet – Karlajl Junajted 1:3 (Rikardo 50′ – Nadesan 70′, Benet 82′, Djuit 87′)

 

tabela-zaostali-mecevi

Tabela nakon zaostalih utakmica

 

lista-strelaca-zaostali-mecevi

Lista strelaca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply