Liga 2 – pregled 28. kola

Strelci su malo zatajili u ovom kolu. Palo je svega 24 gola, prosečno dva po meču a samo su tri utakmice „ušle“ u 3+. Prosečna poseta je bila 4,450 po utakmici. Najviše u Linkolnu gde je bilo 9,603 a najmanja u Morkambu 1,268.

Taj meč u Linkolnu je bio i najuzbudljiviji. Povratnik Li Freklinton koji samo dan ranije potpisao za klub iz Roterama, postigao je gol na svom drugom debiju za klub. Met Grin je nastavio svoju odličnu golgetersku seriju i postigao svoji sedmi gol u poslednjih mesec i po dana. Drugi meč koji je doneo takođe četiri gola je susret između Vikomba i Kolčestera, Akinfenva je postigao svoji 9. gol glavom na tom meču i po tom parametru je trenutno vodeći u fudbalskoj ligi. Kolčester je vezao drugi poraz i produžio seriju bez pobede na četiri utakmice.

igraci-kroulija

Gotovo da ne prođe kolo bez kiksa nekog golmana. Za to se ovog vikenda potrudio golman Koventrija, koji je svojom lošom intervencijom direktno uticao na vodeći gol Ekistera. Čeltenam je promašivao nemoguće a Akrington postigazao golove. Domaćini su imali čak 17 šuteva na tom meču. Česterfild je napravio najveće iznenađenje kola pobedom protiv lidera Lutona, rezultatom 2:0. Krouli je uzeo domaćinske bodove u susretu protiv Barneta, golovima Boldevijna. Boldevijn je postigao peti gol na poslednje četiri utakmice. Krouli je vezao tri pobede, prvi put posle tri godine i pobegao na velikih 13 poena razlike u odnosu na zonu ispadanja. Karlajl je kao Krouli iskoristio domaći teren protiv Kru Aleksandre, i slavio minimalnim rezultatom, golom Sema Kosgrova.

Grimzbi je ponovo razočarao svoje navijače porazom na domaćem terenu. Vezali su četiri poraza i sada su sedam utakmice bez pobede. Veteran, Kevin Elison ne staje. Postigao je gol na trećem vezanom meču za Morkamb, ali su minut pre kraja ostali bez dva boda protiv Stivenidža.

Uživajte u sažecima.

 

Kembridž Junajted – Mensfild Taun 0:0

Karlajl Junajted – Kru Aleksandra 1:0 (Kosgrov 76′)

Čeltenam Taun – Akrington Stenli 0:2 (Ki 21′, Džekson 63′)

Česterfild – Luton Taun 2:0 (Rouli 18′, MekKourt 25′ p.)

Krouli Taun – Barnet 2:0 (Boldevijn 77′, 88′)

Eksiter Siti – Koventri Siti 1:0 (Harli 8′)

Grimzbi Taun – Njuport Kaunti 1:2 (Met 81′ – Vilmot 19′, Noubl 56′)

Linkoln Siti – Nots Kaunti 2:2 (Freklington 37′, Grin 68′ – Stid 36′, Grant 76′)

Morkamb – Stivenidž 1:1 (Elison 23′ – Franks 89′)

Port Vejl – Jeovil Taun 1:1 (Poup 86′ – Zoko 11′)

Svindon Taun – Forest Grin Rovers 1:0 (Noris 79′)

Vikomb Vonderers – Kolčester Junajted 3:1 (Akinfenva 13′, Kouvan-Hol 24′, O’Nil 74′ – Šmodiš (77′)

 

tabela-28

Tabela nakon 28. kola

 

lista-strelaca-28

Lista strelaca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply