Liga 2 – pregled 18. kola

Ima li šta lepše nego kada i sredinom nedelje možemo uživati u utakmicama engleskih liga? Nema 🙂 U Ligi 2 smo mogli gledati 10 utakmica na kojima smo videli 22 gola. Jeovil i Krauli Taun nisu odigrali utakmicu zbog prevelikih padavina, teren nije bio u stanju za utakmicu.  Što se tiče Stivenidža i  Donkastera, utakmica će biti odigrana 3. decembra.

Kolčester je bio najubedljiviji, slavio je u gostima protiv Čeltnama sa 3 gola razlike, i tako prekinuo veoma lošu seriju. Barnet je uspeo da iznenadi Plimut u gostima i da ih savlada rezultatom 0:2 . Sjajni Akinde nastavlja da rešeta, postigao je 15. gol u sezoni . Nots Kaunti nastavlja da niže loše rezultate ovaj put ih je pobedio Kembridž minimalnim rezultatom. Mensfild je sigurno jedan od najsrećnijih klubova, pobedili su Blekpul golom u 93. minutu!  Portsmut je uspeo da prekine dobru seriju rezultata Lutona, iako je Luton prvi poveo, rezultat na kraju je bio 1:3. Njuport nije uspeo da nastavi lepi niz dobrih rezultata iako se nalaze na poslednjem mestu, oni su iskusili novi poraz, ovaj put od Vikomba i to na samom kraju utakmice u 88. minutu. Hartlpul je uspeo da pobedi Akrington, valja pomenuti da se Akrington dobro držao sve dok nisu dobili crveni karton nakon toga primaju 2 komada. Lejton Orijent je opet izgubio kod kuće, ovaj put od Eksitera. Nakon ovog poraza menadžer Alberto Kavasin je dobio otkaz – nakon samo 52 dana na klupi! Utakmica između Grimzbija i Karlajla, timova koji se bore za plejof se završila podelom bodova, rezultat je bio 2:2. Bogl je ponovo postigao gol za Grimzbi svoj 14. u ligi. Kru Aleksandra je uspela da savlada Morkamb, rezultat je bio 2:1.

Ovde je cela akcija!

Čeltnam Taun – Kolčester Junajted 0:3 (Slejter 48’, Dikenson 65’, Istmen 68’)

Kru Aleksandra – Morkamb 2:1 (Kivomia 19’, Džouns 42’ – Tarner 8’)

Grimzbi Taun – Karlajl Junajted 2:2 (Bogl 50’, Bolarinva 78’ – Vajk 44’, Mils a.g. 67’)

Hartlpul Junajted – Akrington Stenli 2:0 (Deverdiks 62’, Alesandra 90+2’)

Lejton Orijent – Eksiter Siti 0:1 (Vetkins 26’)

Luton Taun – Portsmut 1:3 (Hilton 7’ – Smit 11’, Evans 45+2’, Nejsmit 85’)

Mensfild Taun – Blekpul 1:0 (Rouz 90+3’)

Njuport Kaunti – Vikomb Vonderers 0:1 (Jombati 88’)

Nots Kaunti – Kembridž Junajted 0:1 (Njuton 26’)

Plimut Argajl – Barnet 0:2 (Nelson 7’, Akinde 45’)

Jeovil Taun – Krouli Taun – Odloženo

liga-2-tabela

Liga 2 – tabela nakon 18. kola

liga-2-strelci

Liga 2 – lista strelaca nakon 18. kola

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply