Liga 2 – nominacije za igrača i menadžera meseca avgusta

Liga 2 uvek donese neka nova zanimljiva imena koja kasnije prepoznate na velikoj sceni a vi ste srećni jer ste ih prepoznali kao talente još dok su igrali u 4. rangu takmičenja. Nije li to jedan od razloga za uživanje i praćenje ovog takmičenja?

Nominovani igrači od strane Fudbalske lige za mesec avgust su:

Beri Kor (Kembridž Junajted)

Iako je odigrao tek 3 utakmice u avgustu, irac je uspeo da postigne 3 gola. Poseduje odličnu tehniku, što je savršeno demonstrirao golom protiv AFC Vimbldona. Stigao je ovog leta iz Sautenda i ima 30 godina.

Beri Kor i Širerovsko radovanje

Beri Kor i Širerovsko radovanje

Din Koks (Lejton Orijent)

Lejton ima sve pobede u neizvesnom takmičenju kao što je Liga 2, a možda i ključni faktor je ovaj igrač sredine terena. Uz 5 asistencija zabeležio je i 2 gola, od toga jedan prelep protiv Dag end Reda iz slobodnjaka. Ima 28 godina i već 5 godina je u Lejtonu.

Din Koks u odličnoj formi

Din Koks u odličnoj formi

Džabo Ibere (Karlajl Junajted)

7 golova u 5 utakmica, i još 2 u kupu. Het-trik protiv Kembridža, jel treba reći koliko ga vole na severu Engleske? Ima 32 godine, a u Karlajl je stigao ovog leta. Lepo se predstavio.

Sjajaja start sezone za Iberea

Sjajaja start sezone za Iberea

Aron Pjer (Vikomb Vonderers)

Štoper Vikomba je 4 puta uspeo da sačuva mrežu svog tima i to je svaki put igrao u tandemu sa drugim saigračem na štoperskoj poziciji! Uz sve to, uspeo je i da postigne dva gola. Dečko ima 22 godine, prošao je Brentfordovu školu i obratite pažnju na njega. Geret Ejnsvort bi mogao da ga lansira visoko!

Aron Pjer i mali Tejlor, čuveni sakupljač lopti iz Vikomba

Aron Pjer i mali Tejlor, čuveni sakupljač lopti iz Vikomba

Najbolji menadžeri u avgustu

Derek Adams (Plimut Argajl)

Odličan start za bivšeg menadžera škotskog Ros Kauntija. Uzeli su 12 od mogućih 15 bodova, 2. su na tabeli, igraju napadački fudbal – postigli su gol u svakoj utakmici do sad.

Adams u junu na predstavljanju

Adams (u sredini) u junu na predstavljanju

Geret Ejnsvort (Vikomb Vonderers)

Prošle godine menadžer sezone u Ligi 2.  Trenutno su treći na tabeli, uz odbranu koja je primila samo 1 gol u 5 utakmica! Uspeo je da zadrži pobednički mentalitet ekipe i nakon prošlogodišnjeg ispadanja u plej-ofu.

Prošle godine menadžer sezone u Ligi 2

Prošle godine menadžer sezone u Ligi 2

Pol Kuk (Portsmut)

Došao je u Pompi iz Česterfilda uoči ove sezone. Dakle, iz lige više! Poznat je po svojoj fudbalskoj filozofiji koja se bazira na napadačkom fudbalu i detaljnoj pripremi utakmica. Verujemo da Portsmut sa njim sigurno ulazi u Ligu 1.

Sa Pompijem u Ligu 1

Sa Pompijem u Ligu 1

Jan Hendon (Lejton Orijent)

Lejton ima svih 5 pobeda uz gol razliku 13:3, a uz sve to igraju jako lepo i atraktivno. Možete to videti u našim pregledima Lige 2. Hendon će učiniti sve da prošlogodišnje ispadanje bude brzo zaboravljeno!

Jan Hendon jedini u nižim ligama ima savršen skor - sve pobede

Jan Hendon jedini u nižim ligama ima savršen skor – sve pobede

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply