Liga 2 – najbolji u oktobru

Gotov je  i treći mesec od početka sezone u Ligi 2, a predstavljamo vam i najbolje aktere u ovom mesecu.

Nominovani za igrača meseca u oktobru su:

Čuks Aneke (MK Dons) – napad

Četiri gola u šest utakmica učinak je 10-ke Donsa. Jedan je od najzaslužnijih za skok Donsa na tabeli. Posebno je impresionirao smirenošću kada se nađe u prilikama.

Ris Braun (Forest Grin Rovers) – sredina
Još jedna 10-ka našla je se u nominaciji, a to je Ris Braun sjajni veznjak Forest Grina. Jedan od najzaslužnijih za pobede protiv direktnih  konkurenata protiv Eksitera i Tranmerea u kojima  se u obe utakmice upisao u strelce.

Niki Majnard (Beri) – napad

Beri je odigrao vrlo dobar mesec, u kojem su samo jednom poraženi. Za to je najzaslužniji njihov napadač Majnard koji je postigao 5 od 8 golova svoje ekipe u mesecu oktobru.

Džejms MeKaun (Grimzbi Taun) – golman

Fantastičan mesec je iza MeKauna! Uspeo je u čak 4 od 5 utakmica da sačuva svoju mrežu,a uspeo je i da odbrani penal protiv Eksitera i tako doneo svojoj ekipi bod. Ovo još sve više dobija na težini jer njegova ekipa je u borbi za ostanak.

IGRAČ MESECA JE  DŽEJMS MEKAUN GOLMAN GRIMZBIJA !

grimzbi

Nominovani za menadžera meseca oktobra bili su:

Kit Karl (Nortempton Taun)

Sjajan učinak za Karla nakon što je preuzeo klub početkom oktobra. Uspeo je da osvoji 11 bodova u 6 utakmica  sa gol razlikom 10-4. Ogroman napredak u igri i značajan skok na tablici za Karlovu ekipu.

Džon MekGril (Kolčester Junajted)

Sjajan mesec je iza Kočestera, a sigurno jedan od najzaslužnijih za to je njihov menadžer MekGril. Pobedio je u 4 od 6 utakmica u mesecu te su skočili na treću poziciju.

Miki Melon (Tranmere Rovers)

Kada su ušli u ligu svi su očekivali borbu za opstanak ali evo oni već treći mesec zaredom igraju dobar fudbal. Sjajne igre su rezultirale i uključivanjem u borbu za promociju. Osvojili su 13 bodova u mesecu oktobru uz samo jedan poraz od Eksitera.

Pol Tizdejl (MK Dons)

Trebalo mu je 10 godina u Eksiteru da bude nominovan za  menadžera meseca, dok je u Donsima to uspeo nakon samo 3 meseca zahvaljujući skoro savršenom mesecu u kojem su osvojili 16 od mogućih 18 bodova! Postigli su 10 golova, a primili samo 2.

MENADŽER MESECA JE POL TIZDEJL IZ MK DONSA !

pol-tizdejl

Demjan Knežević

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply