Liga 2 – najbolji u avgustu

Prvi mesec u Ligi 2 i kako dolikuje, red je da predstavimo i zvanično najbolje aktere.

Nominovani za igrača meseca u avgustu bili su:

Majkl Bostvik – Linkoln siti – odbrana

Defanzivac koji je prekomandovan iz veznog reda jedan je od najzaslužnijih za odličan mesec Linkolna. Primili su samo 4 gola u 5 utakmica a sam Bostvik je i postigao jedan, protiv Svindona.

Majl Dauti – Svindon taun – vezni red

’Box to box’ veznjak postigao je 4 gola iz penala u avgustu, hladan kao špricer! Dva od ta 4 su bila deo het trika na otvaranju sezone protiv Meklsfilda.

Džejms Norvud – Tranmer Rovers – napad

Posle 7 sezona u neprofesionalnim vodama Norvud nije mogao zamisliti bolji početak u Fudbalskoj ligi! 5 golova u 5 tekmi! Veoma koristan za tim i konstantna napast za protivničku odbranu.

Oli Palmer – Krouli taun – napad

Kao i Norvud, 5 golova u 5 tekmi, čini se da je Palmer pronašao svoj ritam. Jak u skoku što je i pokazao, pitajte u Čeltnamu. Osim ovoga ima i dobar dribling i hladnokrvnost pred golom.

 

IGRAČ MESECA JE DŽEJMS NORVUD IZ TRANMER ROVERSA!

dzejms-norvud

Nominovani za menadžera meseca u avgustu bili su:

Deni Kauli – Linkoln siti

Nastavljaju gde su stali prošle sezone! Prespremna ekipa sa odlično izgrađenim timskim duhom! 13 bodova od mogućih 15 i liderska pozicija u avgustu.

Džon Šeridan – Karlajl junajted

Nije iznenađenje što se nalazi među nominovanim a kao retko kada je u prilici da pravi ekipu za gornji deo tabele umesto da se bori za opstanak. 10 od mogućih 15 je odličan skor za Šeridena u avgustu.

Met Tejlor – Eksiter siti

Ušao je u velike cipele nakon sjajnog i dugog mandata Pola Tizdejla. Za sada tranzicija prolazi odlično, 10 od mogućih 15 u avgustu.

Pol Tizdejl – MK Dons

Drugi avgust u nizu kada su nominacije za Pola Tizdejla u pitanju, samo ovaj put sa drugim klubom. Napustio je Eksiter posle 12 sezona i za sada mu dobro ide što govori i ova nominacija. 11 bodova iz 5 utakmica i bez poraza do sada!

 

MENADŽER MESECA JE DENI KAULI IZ LINKOLN SITIJA!

deni-kauli

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply