Liga 2 – nagrade za septembar

Proglašeni su i najbolji akteri za mesec septembar u Ligi 2.

Nominovani za igrača meseca su:

Šakil Koltrist (Barnet) – napad

Posle šest pozajmica u četiri sezone, Koltrist je pronašao ekipu u kojoj ga navijači obožavaju. Odlično se pokazao u septembru, 6 golova i 2 asistencije, a pored toga je postigao i svoj prvi het-trik u pobedi protiv Svindona.

Uče Ikpeazu (Kembridž Junajted) – napad

Uče se dosta poboljšao od prošle sezone, fizički još jači i pravi velike probleme odbranama u Ligi 2. Jak u vazduhu, čuva odlično loptu, takođe juriša na štopere kad god ima šansu. Ovog meseca je njegov učinak bio: 4 gola i 1 asistencija.

Bili Ki (Akrington Stenli) – napad

Pet golova u sedam utakmica! Impresivna statistika ovog Irca. Treba napomenuti da ima odličnu završnicu i kontrolu lopte što je prikazao protiv Česterfilda. Njegovi golovi su mnogo pomogli Akringtonu.

Džo Martin (Stivenidž) – odbrana

Nije se toliko pokazao u odbrani ovog meseca, ali su njegovi sjajni golovi iz slobodnih udaraca protiv Čeltnama i Svindona doveli do toga da bude nominovan za igrača meseca!

NAJBOLJI IGRAČ SEPTEMBRA JE ŠAKIL KOLTRIST (BARNET) !

sekil-koltrist

Nominovani za menadžera septembra su:

Džon Kolman (Akrington Stenli)

Ime Džona Kolmana često vidimo na ovoj listi, zbog njegove sposobnosti da pronađe nove igrače svake sezone koji se odlično pokažu. Ovog meseca su osvojili 16 poena iz 7 utakmica i popeli su se na odlično 3. mesto.

Kevin Nolan (Nots Kaunti)

Nolanova ekipa je bila neverovatna ovog meseca! Pobedili su u 6 utakmica, skočili su na vrh tabele i osvojili su 18 bodova od mogućih 21. To su uradili sa toliko velikom energijom koju je posedovao i njihov menadžer u igračkim danima.

Mark Robins (Koventri Siti)

Veoma je teško ovih sezona trenirati Koventri ali Robins izgleda da zna kako stvari funkcionišu u klubu. On je ovog meseca osvojio 16 bodova iz 7 utakmica, a pored svega toga je uspeo da sačuva mrežu na 5 tekmi.

Pol Tizdejl (Eksiter Siti)

Lepo je Eksiter započeo sezonu u ovom mesecu 5 pobeda i 2 izgubljene, ali su i dalje na poziciji koja vodi u viši rang. Ovo je bio dovoljno dobar učinak za nominaciju. Polu Tizdejlu je ovo druga nominacija od početka sezone!

NAJBOLJI MENADŽER SEPTEMBRA JE KEVIN NOLAN (NOTS KAUNTI) !

kevin-nolan

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply