Liga 2 – nagrade za septembar

Proglašeni su i najbolji akteri za mesec septembar u Ligi 2.

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Soni Bredli (Plimut Argajl) – srce odbrane Argajla koja je u septembru primila samo 2 gola! Snažan u skoku, jak u duelu, pouzdan sa loptom a čak je postigao i pobedonosni gol protiv Čeltnama u zadnjim minutima!

Geri Roberts (Portsmut) –  tri gola i dve asistencije za pleja Pompija koji su uspeli da uđu u top 3! Diriguje sredinom, sjajna tehnika i razumevanje igre, a golom protiv Barneta pokazao je i dobar finišing.

Džon Sted (Nots Kaunti) – sećate li se brata? Ima 33 godine ali i dalje roka! 5 golova u septembru, 9 ukupno u ligi! Skok mu je glavni adut ali protiv Lejtona je pokazao da ume i nogom, iz daljine.

Nejtan Tomas (Hartlpul Junajted) – 5 golova u 5 tekmi od levog krila, a dva koja su se posebno istakla su ona protiv Jeovila. Njegov doprinos je još veći ako znate da su tih 5 golova i jedini koje je Hartlpul postigao u septembru.

dzon-sted-nots-kaunti

Nagrada ide Džonu Stedu!

 

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Derek Adams (Plimut Argajl) – skoro savršen mesec za Adamsa i Hodočasnike iz Plimuta! 13 od 15 mogućih bodova, uz samo 2 primljena gola! Trenutno su na čelu tabele Lige 2.

Džon Kolman (Akrington Stenli) – nakon tragičnog izostanka promocije u prošloj sezoni i odlazaka nekih važnih igrača pre Kolmanom je bio jako težak zadatak. Počeli su sporije ali u septembru su uzeli 11 od mogućih 15 bodova! Očekujemo da nastave sa dobrom formom.

Stiv Dejvis (Kru Aleksandra) – Dejvis je već 5 godina menadžer Kru Aleksandre a uprava mu je ukazala poverenje uprkos ispadanju iz Lige 1. U septembru su uzeli 10 od mogućih 15 bodova.

Pol Harst (Grimzbi Taun) – ekipa koja je ove godine ušla iz Konferencije i koju su napustili neki bitni igrači se dobro drži na startu sezone. U septembru su imali 3 pobede i remi u 5 utakmica. Dobar skor za novajlije!

derek-adams-plimut

Nagrada je otišla Dereku Adamsu u Plimut!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply