Liga 2 – nagrade za oktobar

Proglašeni su i najbolji akteri za mesec oktobar u Ligi 2.

U konkurenciji  igrača  nominovani su bili:

Džon Akinde (Barnet) : Jedini razlog zašto Barnet nije u zoni ispadanja su sjajne igre Akindea. Trenutno je prvi strelac lige sa 12 golova. Posebno je bio dobar u oktobru u kojem je postigao 4 gola. Koliko igra Barneta zavisi od Akindea govori i podatak da je postigao 12 od ukupno 20 golova koje je Barnet zabio ove sezone.

Grejem Keri (Plimut Argajl) : Tri gola uključujući i lepoticu s 20 metara protiv Jeovila i pet asistencija su učinak za ofanzivnog veznog Plimuta u mesecu oktobru. Glavni je igrač svoje ekipe koja nastavlja da gazi sve redom. Ostale ekipe će se morati dobro potruditi da ih skinu s prvog mesta.

Džejson Kenedi (Karlajl Junajted): Kakav mesec za Kenedija i njegov Karlajl! Veznjak Karlajla je u ovom mesecu postigao čak 5 golova. Njegovi golovi su razlog zašto je klub sa severa dobio svih 6 utakmica u mesecu.

Vil Noris  (Kembridž Junajted): 23-godišnji golman sjajnim partijama u ovom mesecu je zaslužio da bude nominovan za igrača meseca. Najzaslužniji je što je njegova ekipa izašla iz opasne zone. Osvojili su 7 bodova u ovom mesecu. Najzaslužniji je za pobedu nad Akringtonom kada je u poslednjim minutama odbranio 2 penala i tako doneo 3 boda svojoj ekipi.

 

dzejson-kenedi

Nagrada je pripala Džejsonu Kenediju iz Karlajla

U konkurenciji  menadžera  nominovani su bili:

Derek Adams (Plimut Argajl):  I drugi mesec bez poraza u ligi za Plimut. Ovaj mesec su uzeli 13 od mogućih 15 bodova. Plimut igra sjajno, suvereno drže prvu poziciju, a i postigli su na svakoj utakmici najmanje 2 gola. Sjajan posao Adamsa i njegove ekipe.

Kit Karli (Karlajl Junajted):  Savršen mesec za Karlajl. Osvojili su 15 od mogućih 15 bodova i postigli čak 13 golova.  Karlajl je i dalje jedini bez poraza u engleskom fudbalu (prve 4 lige) i oborili su klupski rekord u nizu bez poraza. Drže drugo mesto i trenutno su najozbiljniji kandidat za promociju uz Plimut.

Geri Džonson (Čeltnam Taun):  Vrlo dobar posao Džonsona u oktobru značio je i izlazak iz opasne zone. Uspeli su ostati neporaženi ovaj mesec. Sakupili su 9 bodova a treba spomenuti i sjajnu partiju u Grimzbiju kada su odneli kući sva 3 boda.

Deren Vej (Jeovil Taun) : Vrlo dobar mesec za Jeovil, uspeli su skupiti 10 bodova iz pet utakmica i vratiti se u borbu za plej of. Pobedili su 3 utakmice u nizu  rezultatom 1:0  što govori da su stabilizovali i odbranu i napad. Nakon prošle debitantske sezone Vej polako sve više i više napreduje.

kit-karl

Sjajni period Karlajla zaokružio je njiv menadžer Kit Karli kao menadžer meseca oktobra

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply