Liga 2 – nagrade za novembar

Proglašeni su i najbolji akteri za mesec novembar u Ligi 2.

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Džordan Hojton (Donkaster Rovers): 21-godišnji vezni igrač koji je na pozajmici iz Čelsija, ovog meseca je igrao sjajno iako je imao samo 1 gol, svojim odličnim igrama je doveo do toga da se nađe na ovoj listi.

Aron Pjer (Vikomb Vonderers): Ako je neko zaslužan što je Vikomb u ovom mesecu primio samo 1 gol, onda je to sigurno Aron Pjer, takođe uspeo je da postigne 2 gola. Protiv Kembridža postiže gol u 90+5’ minutu za pobedu!

Čarli Vajk (Karlajl Junajted): Vajk odličan ovog meseca 6 komada na 4 tekme, ukupno 9! Nadamo se da će tako nastaviti i u nastavku sezone!

Omar Bogl (Grimzbi Taun): Šta reći o ovom čoveku? Rešeta koga stigne ovog meseca je upisao 7 komada, i to ga čini najboljim strelcem sa 16 golova.

omar-bogl

Omar Bogl, prva puška Lige 2 i igrač meseca novembra!

U konkurenciji menadžera nominovani su:

Geret Ejnsvort (Vikomb Vonderers): Savršen mesec je iza menadžera Gereta Ejnsvorta koji je u 4 utakmice, upisao 4 pobede! 7 postignutih golova i samo 1 primljeni.

Geri Bojer (Blekpul): Blekpul je napokon počeo da igra kako se to od njih očekuje, uspeli su da pobede u 3 od 4 utakmice, od Mensfilda izgubili (primili su gol u 93’). Nadamo se da će Geri Bojer uspeti da vrati Blekpul u viši rang!

Daren Ferguson (Donkaster Rovers): Ferguson je uspeo da vrati samopuzdanje u ekipu što je i dovelo do toga da Donkaster ovog meseca igra bez greške, 4 utakmice, 4 pobede rezultat toga jeste da se nalaze na vrhu tabele! Ušli su u dobar ritam, videćemo koliko će to potrajati.

Daren Sarl (Stivenidž): Ovog meseca su imali 5 utakmica (igrali su zaostalo kolo protiv Donkastera – jedina utakmica koju su izgubili). U preostale 4 utakmice, došli su do 3 pobede i 1 remija. Sarl polako pokazuje da je bio pravio izbor!

geret-ejnsvort

Sjajni Geret Ejnsvort je najbolji u novembru

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply