Liga 2 – nagrade za mart

Liga 2 je proglasila najbolje aktere u mesecu martu :

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Derel Klark (Bristol Rovers) :

Perfektan mesec za Klarka i njegovu ekipu. Od mogućeg 21 boda njegova ekipa je uspela osvojiti čak 18! Uz to uspeli su čak 19 puta zatresti protivničku mrežu, a primili su samo 5 golova. Trenutno su na poziciji 3 i zaslužuju direktnu promociju.

Kreg Hajnet (Hartlpul Junajted) :

Hajnet je pre 13 kola preuzeo Hartlpul i to mu je bio prvi menadžerski posao i imao je zadatak sačuvati Pulse u Ligi 2. Zasad mu ide vrlo dobro, a za nagradu je nominovan za trenera meseca. U martu je uspeo osvojiti čak 14 bodova iz 7 utakmica, a njegova ekipa je čak 4 puta sačuvala mrežu. Oni su sada sigurni i mogu početi pripremati ekipu za sledeću sezonu.

Pol Tizdejl (Eksiter Siti) :

Nakon očajnog februara kada su zabeležili samo jednu pobedu, mart je za Tizdejla i Eksiter čista suprotnost. Osvojio je 12 bodova u 6 utakmica i sada su u nizu od 7 utakmica bez poraza. Eksiter se sjajnim partijama uključio u borbu za plej of i sada su vrlo blizu. Sjajan posao u martu za trenutno drugog (aktivnog) menadžera u Engleskoj po stažu u jednom klubu nakon Arsena Vengera.

Daren Vej (Jeovil Taun) :

Ovo mu je druga nominacija u 4 meseca otkako je postao trener Jeovila, a više je i nego zasluženo. Izvukao je Jeovil iz zone ispadanja, jedno vreme su bili u vrlo teškoj situaciji, a sada su na +14 od zone ispadanja. U martu su osvojili 10 bodova iz 5 utakmica i čak 4 puta su sačuvali svoju mrežu. Sjajan posao Veja!

derel-klark

Menadžer meseca marta je Derel Klark iz Bristol Roversa

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Džejk Kerol (Hartlpul Junajted) :

Irac je stub odbrane Hartlpula i najzaslužniji je za 4 puta sačuvanu mrežu svoje ekipe. U napadačkim akcijama nije ništa lošiji jer je postigao gol Dag & Redu, a upisao je i 2 asistencije ovog meseca.

Džon O’Tul (Nortempton Taun) :

U martu se posebno istakao ofanzivni veznjak Nortemptona O’Tul sa svoja 4 gola, a treba napomenuti da je na početku sezone bio na transfer listi, dok je sada je glavni šraf ekipe. Sledeće sezone sa Nortemptonom će igrati Ligu 1.

Kemar Ruf (Oksford Junajted) :

Kakav mesec za Rufa, postigao je 5 golova u martu ali i svoj prvi het-trik u karijeri protiv Dag & Reda. Rufu je tek 23 godine i igrač na kojeg treba obratiti pažnju.

Meti Tejlor (Bristol Rovers) :

Treća ovosezonska nominacija za  napadača Tejlora. U martu je pokazao zašto je najbolji napadač lige. U 7 utakmica u martu je postigao čak 8 golova i najzaslužniji je za osvajanje 18 bodova njegove ekipe u martu. 25-godišnjak je pokazao svoju sposobnost i svestranost kada je postigao savršeni het trik protiv Hartlpul Junajteda. Tejlor je i prvi strelac lige sa 24 gola.

meti-tejlor

Meti Tejlor najbolji u martu bez dileme

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply