Liga 2 – nagrade za mart

Ukoliko ne računamo par utakmica u maju, ušli smo u poslednji mesec takmičenja u mezimici, ali se pre toga osvrćemo na najbolje u martu.

Nominovani za najboljeg igrača za mesec mart:

Karlan Ahirne-Grent (Krouli Taun) – napadač

Čak 5 golova iz 5 utakmica za ovog brzonogog dvadesetogodišnjaka na pozajmici iz Čarltona. Ume da trči sa loptom i bez nje, kao i da šutne lepo sa ivice kaznenog prostora. Možda uskoro i na većoj sceni.

Mohamed Ejsa (Čeltnam Taun) – napadač

Druga uzastopna nominacija za Ejsu koji je u martu postigao 4 pogotka na 5 utakmica. Najavljuje vrlo dobru završnicu sezone.

Adam El-Abd (Vikomb Vonderers) – štoper

Jedan je od najzaslužnijih za Vikombov mesec bez poraza. Pravi je čovek za ulogu kapitena i vođeni njime, momci iz odbrane su uspeli da sačuvaju mrežu čak 3 puta u mesecu za nama.

Oli Palmer (Linkoln Siti) – napadač

Proveo je svega 108 minuta u igri tokom celog meseca. Ulazio je sa klupe svih 5 utakmica i uspeo da postigne čak 3 gola, svaki u poslednjih 10 minuta meča.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC MART – MOHAMED EJSA (ČELTNAM TAUN)

mohamed-eisa

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec mart:

Džon Kolman (Akrington Stenli)

Prošlomesečni pobednik se ponovo našao među najboljima. Njegovi momci bili su savršeni u martu i dobili sva 4 meča koja su odigrali.

Deni Kauli (Linkoln Siti)

Uspeli su da ostanu neporaženi u martu, a pritom su sakupili i 11 bodova, pa se trenutno nalaze u borbi za plejof.

Kit Karl (Karlajl Junajted)

Uspeo je da zadrži fokus svojih igrača na visokom nivou nakon malog pada forme. Sa 9 bodova, sakupljenih iz 5 utakmica bez poraza, ostali su u borbi za plejof.

Mark Robins (Koventri Siti)

Savršeno je tempirao ovaj uspon forme svojih momaka. Uklopio je par iskusnijih igrača sa mladjima i stvorio veoma dobru hemiju u ekipi. Sa 11 prikupljenih bodova iz 5 utakmica, Koventri se sada nalazi u plejof zoni.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC MART PO DRUGI PUT ZAREDOM – DŽON KOLMAN (AKRINGTON STENLI)

dzon-kolman

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply