Liga 2 – nagrade za januar

Proglašeni su najbolji akteri u Ligi 2 za mesec januar.

U konkurenciji menadžera Liga 2 je nominovala:

Nil Ardli (AFC Vimbldon)

3 pobede u 4 utakmice, 11 postignutih golova! Osim što su bili prezanimljivi za gledanje Donsi se sada nalaze u mestu koje vodi u plej of!

Kris Vajlder (Nortempton Taun)

U jesen budućnost Nortemptona nije izgledala sjajno, a tu pre svega mislimo na finansijsku nestabilnost. Vajlder nije dozvolio da se to prenese i na njegov tim. U januaru su osvojili maksimalnih 12 poena a posebno se ističe pobeda u Plimutu. Koblersi su trenutno prvi i to sa utakmicama manje!

Daren Vej (Jeovil Taun)

Prvi menadžerski posao, tim koji se bori da ne ispadne u amaterski rang fudbala, mora biti teško? Ne i za Darena Veja. Strašan posao radi od kada je zamenio Pola Staroka, i ako Rukavičari ostanu biće to njegova zasluga! U januaru 3 pobede u 4 meča!

Pol Tizdejl (Eksiter Siti)

7 utakmica je imao Eksiter u januaru u svim takmičenjima. U 5 ligaških, osvojili su 10 bodova uključujući i pobedu protiv konkurenta za plej of i vrlo dobre ekipe Akringtona.

kris-vajlder

Nagradu je odneo Kris Vajlder

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Kris Klements (Mensfild Taun)

Vezni igrač, plejmejker sa sjajnom dugom loptom. U januaru je na sve to dodao i 3 gola, od čega su 2 prelepa iz slobodnih udaraca protiv Akringtona i Stivenidža.

Riki Holms (Nortempton Taun)

Vratio se nakon povrede i bio značajno pojačanje za svoju ekipu. Dobar tehničar, brz, igra po krilu pa je zabeležio 2 gola i 2 asistencije u januaru a gol iz voleja protiv Dagenama, koji je bio i pobednički, je jedan od lepših u sezoni.

Šon Miler (Morekamb)

Napadač koji ima širok spektar mogućnosti za postizanje golova. Postigao je 4 gola u 5 tekmi a među njima su i hladnokrvne završnice ali i šutevi sa distance. Mnogo je koristan za ekipu jer vezuje protivničke defanzivce na sebe i oslobađa prostor.

Džejk Rajt (Oksford Junajted)

Kapiten i stub odbrane Oksforda. Ključan faktor u pobedi 0:1 u Portsmutu.

riki-holms

Riki Holms – dobitnik nagrade

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply