Liga 2 – nagrade za februar

Liga 2 je proglasila najbolje aktere u mesecu februaru !

U konkurenciji menadžera nominovani su bili :

Nil Ardli (AFC Vimbldon) :

Ardli je uradio sjajan posao s Donsima u januaru, ali tu nije stao pa je produžio formu i u februaru. U 4 utakmice osvojio je 9 bodova i postali su ozbiljan kandidat  za plej of. Ekipa je pucački bila raspoložena, postigli su 8 golova.

Nejtan Džouns (Luton Taun) :

42-godišnji  Džouns je došao početkom januara i to mu je bio prvi samostalni trenerski posao i mnogi su bili skeptici ali on im je svima zatvorio usta. Ekipa je proigrala u februara i osvojili su 10 bodova od mogućih 15 i sada su u igri za plej of. Posebno treba istaknuti pobedu nad direktnim konkurentom Vikombom od 0-1 u gostima. Džouns je doneo stabilnost ekipi i konstantnost dobrih igri i osvajanja bodova.

Kevin Nolan (Lejton Orijent) :

Kevin Nolan koji je trener-igrač u Lejtonu ima cilj uvesti ekipu u plej of. Februar mesec su odigrali vrlo dobro,od mogućih 12 bodova osvojeno je 9 i sve tri pobede su ostvarene sačuvane mreže.  U svim tim mečevima je Nolan započinjao utakmice kao igrač.

Kris Vajlder (Nortempton Taun) :

Vajlderu je ovo već četvrta nominacija za trenera meseca ove sezone! Nortempton je već gotovo pa osigurao promociju, ali Vajlder i dalje svaku utakmicu ozbiljno shvata i pristupa joj jednako kao i na početku, zato su rezultati i više nego dobri. U februaru su pokazali zasto su najbolja ekipa Lige 2 i od mogućih 18 poena osvojili su čak 16. Gol razlika u februaru je 10-1.

kris-vajlder

Nagradu je odneo Kris Vajlder, dobitnik nagrade i u januaru i novembru

Nominacije za igrača mjeseca su dobili :

Skot Boden (Njuport Kaunti) :

Boden je odradio vrlo dobro mesec februar i jedan je od najzaslužnijih za osvojenih 7 bodova njegove ekipe u februaru. Upisali su dve pobede po 1-0 protiv Karlaja i Mensfilda i na obe utakmice je Boden bio igrač odluke, a posebno lep gol je bio protiv Eksitera za remi.

Bredli Fjuster (Jork Siti) :

Mladi 20-godišnji Fjuster je igrač Midlzbroa na pozajmici u Jorka, u februaru je konačno proigrao. U 5 utakmica je postigao isto toliko golova i tim golovima je ostavio Jork i dalje u šansi da izbore opstanak. Posebno važni golovi su u pobedama protiv Eksitera i Nots Kauntija.

Rod Mekdonald (Nortempton Taun) :

U svojoj prvoj godini nakon dolaska iz Telforda pokazao je zašto je doveden u profesionalni fudbal. U 6 utakmica u februaru Nortempton je primio sam jedan gol, a Mekdonald je pokazao dobru igru i na suprotnom delu terena kada je postihgao gol protiv Lejton Orijenta.

Oskar Trelkeld (Plimut Argajl) :

Fudbaler koji je na pozajmici iz Boltona,  igrač koji radi sjajan posao za ekipu Plimuta , njegova pozicija je zadnji vezni i deluje kao ‘štit’  ispred poslednje četvorice. Bio je sjajan u februaru, a pogotovo u derbiju protiv Jeovila (0-0). Plimut je zahvaljujući njegovom odrađenom poslu u februaru primio samo jedan gol.

bredli-fjuster

Najbolji u februaru bio je Bredli Fjuster

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply