Liga 2 – nagrade za februar

U mezimici takmičenje polako ulazi u poslednju i najzanimljiviju fazu, a iza nas je jos jedan mesec prepun akcije. Da vidimo ko je to bio najbolji!

Nominovani za najboljeg igrača za mesec februar:

Džejmi Devit (Karlajl Junajted) – krilo

Više igra po sredini ove sezone i dobio je odgovornost izvođenja slobodnjaka koja mu očigledno leži. U februaru je zabeležio 4 gola i 2 asistencije u 6 odigranih utakmica.

Džimi Dan (Akrington Stenli) – štoper

Ovaj momak iz akademije Mančester Junajteda je po prvi put okusio profesionalni fudbal i imao je za zadatak da čuva neke od najboljih napadača Lige 2 kao što su Akinde, Meknalti i Ikpizu. Samo 4 primljena gola u 6 utakmica i 3 puta sačuvana mreža, govore da je uspeo da se snadje i izbori sa pritiskom.

Mohamed Ejsa (Čeltnam Taun) – napadač

Od nove godine igra sjajno! Jedan het-trik ovog meseca za ukupni saldo od 4 postignuta gola. Odličan dribler sa odličnom završnicom i to je i pokazao.

Mark Ričards (Svindon Taun) – napadač

Svindon je ovom momku jedanaesti klub u karijeri, ali rezultati su uvek isti. Snalazi se i glavom i nogama, siguran je u završnici i igra konstantno. Postigao je 5 golova u 6 odigranih utakmica.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC FEBRUAR – MARK RIČARDS (SVINDON TAUN)

mark-roberts-svindon

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec februar:

Džon Kolman (Akrington Stenli)

Bili su peti na početku meseca, a onda su uzeli čak 16 od mogućih 18 bodova, što ih je lansiralo na drugu poziciju i mesto koje direktno vodi u viši rank. Fantastičan mesec je iza ovog čoveka i njegovih momaka!

Mark Kuper (Forest Grin Rovers)

Samo 4 utakmice za Forest Grin u februaru, ali čak 3 pobede uz samo jedan remi. Nema mesta za predah ali su konačno na sigurnoj distanci od zone ispadanja, što je i cilj ovog debitanta u profesionalnom fudbalu.

Džo Dan (Kembridž Junajted)

Ovo ime nije bilo očekivano na listi, s obzirom na to da je Dan samo privremeni trener nakon što je Šon Deri otpušten. Međutim ne smemo zanemariti to da je njegov tim odneo 3 pobede iz 4 meča u februaru.

Stiv Evans (Mensfild Taun)

Druga nominacija uzastopno iako nije imao preterano dobar mesec. Iz 5 utakmica, njegov tim je sakupio 10 poena ali to ih održava u trci za promociju.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC FEBRUAR – DŽON KOLMAN (AKRINGTON STENLI)

džon-kolman-akrington

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply