Liga 2 –nagrade za decembar

Liga 2 – nagrade za decembar

Proglašeni su najbolji akteri u Ligi 2 za mesec decembar.

U konkurenciji menadžera Liga 2 je nominovala:

Derek Adams (Plimut Argajl)

I pored povreda ključnih igrača Plimut je uspeo da slavi 3 puta u 4 utakmice i tako se vrati na čelo tabele.

Geret Ejnsvort (Vikomb Vonderers)

Ejnsvort nije očajavao i paničio kada nije bilo rezultata u Vikombu. Bio je strpljiv, pa je tako u decembru osvojio 10 od mogućih 15 bodova i tako vratio Vikomb u trku za plejof.

Derel Klark (Bristol Rovers)

Roversi su osvojili 13 od mogućih 15 bodova uz gol razliku 10:2! Igraju prepoznatljivo a nemojte zaboraviti da su prošle godine bili u Konferenciji.

Šon Deri (Kembridž Junajted)

Deri je preporodio Kembridž i vratio im nadu u plejof! Osvojili su 10 od mogućih 12 bodova a svakako da je vrhunac pobeda u Plimutu nad liderom 1:2!

šon-deri

Nagrada je otišla u ruke Šona Derija!

 

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Geret Evans (Portsmut)

Veznjak Pompija je postigao 4 gola u 4 tekmi, a najvažniji je bio onaj izjednačujući koji je inicirao kaonačan preokret na gostovanju u Nortemptonu! Neumoran, brz sa dobrim centaršutom iz kojih se rađaju šanse za Portsmaut.

Džon Lundstram (Oksford Junajted)

Vezista, nakon nekoliko pozajmica ovog leta je potpisao dvogodišnji ugovor sa Oksfordom. Nije dobio šansu u Evertonu. Dobar pas i podrška veznom redu, a postigao je i lep gol sa 20 metara protiv Eksitera.

Džejson Mekarti (Vikomb Vonderers)

Može da igra na više pozicija u odbrani što je pokazao u decembru kada je prebačen sa štopera na desnog beka i sa Majklom Harimanom činio odličan tandem po desnom boku. Uspeo je da postigne i pobednički gol protiv Oksforda.

Meti Tejlor (Bristol Rovers)

Druga nominacija ove sezone za špica Bristola. Bio je odličan u decembru: gol za pobedu u nadoknadi protiv Jorka, het-trik Vikombu i 2 asistencije protiv Dagenama! Impresivno.

geret-evans

Igrač meseca je Geret Evans iz Portsmauta!

To je to, Liga 2 opet proglašava najbolje za mesec dana!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply