Liga 2 – nagrade za decembar

Za najboljeg igrača u Ligi 2 u decembru nominovani su bili:

Kalum Leng (Morkamb)

Vratio se na teren nakon pauze od 2 meseca zbog povrede. Za 263 minuta u igri, 19ogodišnji momak koji je došao na pozajmicu iz Vigana, postigao je 5 golova!

Met Red (Linkoln Siti)

Sjajan mesec za ikonu Linkolna. 4 gola i asistencija začinjeni su novim ugovorom! Osim golova i asistencijama Red se ističe svojim sjajnim fizikalijama gde sjajno pravi prostor za svoje saigrače.

Alan Šian (Luton Taun)

Iako je nominalno odbrambeni igrač, Šian je početna tačka Lutonovog napada koji je najbolji u ligi.

Osim što se istakao u napadu sjajnim ubacivanjima i centaršutevima, uspeo je i 3x da sačuva mrežu zajedno sa kolegama iz odbrane.

Semi Smodiš (Kolčester Junajted)

Sjajan mesec za 22ogodišnjeg napadača, spominju se već transferi u neke jače lige! 5 golova i asistencija u decembru, a posebno je lep onaj solo protiv Port Vejla!

semi-smodis

Igrač meseca je Semi Smodiš

Za najboljeg menadžera su nominovani:

Nil Espin (Port Vejl)

Espin je sjajno podigao ekipu sa Vejl Parka! U decembru su uzeli 13 od mogućih 15 bodova, a posebno je impresivna pobeda nad liderom Lutonom od čak 4:0!

Deni Kouli (Linkoln Siti)

Od ulaska u Ligu 2 ekipa Linkolna napreduje iz meseca u mesec. U decembru su uzeli 13 od mogućih 15 bodova, zrače samopouzdanjem i trenutno su na mestu koje im garantuje plejof. Ne nameravaju tu da stanu!

Nejtan Džons (Luton Taun)

Šta reći još o Nejtanu Džonsu?  10 od mogućih 15, sjajna igra, novi ugovor do 2021. a ono što ga dodatno izdvaja je što ohrabruje igrače da se zabavljaju i uživaju na terenu. Publika to i vidi!

Džon MekGrel  (Kolčester Junajted)

Dao je šansu mladim igračima, prosek godina ekipe Kolčestera je 23! Nesavladani u decembru, 11 bodova i mesto u plejofu!

deni-kouli

Menadžer meseca je Deni Kouli

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply