Liga 2 – nagrade za avgust

Liga 2 je odigrala svoj prvi mesec! Logično, dobili smo i najbolje aktere.

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Džejms Kopinger (Donkaster Rovers)

Kapiten Roversa prešpartao je terene Lige 2 u avgustu i postigao lep gol u remiju sa Kroulijem. Pored tog postigao je još jedan i zabeležio 3 asistencije. Ukratko, lider Donkastera.

Brenan Dikenson (Kolčester Junajted)

Stigao na free tokom leta iz Džilingema, i na prvih 5 utakmica postigao 5 golova i zabeležio asistenciju. Posebno se istakao centaršutevima.

Aleks Kivomja (Kru Aleksandra)

U prve dve utakmice počeo je sa klupe ali 20-ogodišnji Kivomja se brzo nametnuo. Direktan, dobrog driblinga i hladan u završnici sa dva gola pomogao je svom klubu u avgustu.

Beri Roč (Morkamb)

Već smo napomenuli u pregledima da je Morkamb zategnuo odbranu koja je bila slabiji deo tima prošle sezone. To je i razlog zbog kojeg Škampi ponosno stoje na 2. mestu nakon 6 kola. Roč kao golman je glavni faktor ovakvog rezultata.

kopinger

Igrač meseca avgusta je Džejms Kopinger iz Donkaster Roversa, danas igra 500. utakmicu za Roverse

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Džim Bentli (Morkamb)

4 pobede u 5 mečeva i čelo tabele u avgustu! Ko je to od njih očekivao? Posebno impresivna pobeda u Akringtonu nakon što su gubili 2:0 od domaćina.

Nejtan Džouns (Luton Taun)

10 bodova od mogućih 15, dve pobede u gostima od 0:3 su hajlajti meseca. Nejtan Džouns je stigao u januaru i već se etabliarao kao menadžer koji veoma obećava!

Džon MekGril (Kolčester Junajted)

Mekgrilu je ovo prvi samostalan posao, i u prvom mesecu je ostvario 3 pobede, 1 remi i 1 poraz. Nije loše! Posebno je popravio igru u odbrani koja je prošle sezone primila 99 golova!

Adam Marej (Mensfild Taun)

Marej nastavlja sa Mensfildom gde je stao prošle sezone! 10 bodova od mogućih 15 a posebno su se istakle pobede u gostima kod Njuporta i Lejtona.

morkamb-bentli

Menadžer meseca avgusta je Džim Bentli iz Morkamba

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply