Liga 2 – najbolji u aprilu

Liga 2 – nagrade za april

Na samo kolo do kraja i mamo prva tri mesta koja direktno vode u Ligu 1, a imamo is koro sve ekipe koje idu u plejof. Da vidimo ko je bio najbolji u samom finišu sezone i ko odnosi poslednje mesecne nagrade.

Nominovani za najboljeg igrača zamesec april:

Aleks Revel (Stivenidž) – napadač

Sjajna završnica sezone za ovog čoveka! Postigao je 6 golova u isto toliko utakmica, uključujući i svoj prvi het-trik nakon 10 godina protiv Egzitera.

Mič Rouz (Grimzbi Taun) – veznjak

Lider sredine terena za Grimzbi, a postigao je i 3 gola iz penala, od kojih su 2 bila protiv direktnih rivala za opstanak.

Džejden Stokli (Egziter Siti) – napadač

Neizmerno bitan fudbaler za ovu ekipu, što govori i podatak da je postigao prvi pogodak u 4 različita meča za svoju ekipu. Ukupno je postigao 5 golova u 6 utakmica.

Den Svini (Barnet) – štoper

Novi menadžer je dao kapitensku traku ovom momku koji je do nedavno igrao u Konferenciji i nimalo se nije pokajao. Svini je doneo stabilnost i agresivnost odbrani Barneta i uspeo da ograniči broj “jeftino” primljenih golova.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC APRIL – MIČ ROUZ (GRIMZBI TAUN) 

mic-rouz

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec april:

Geret Ejnsvort (Vikomb Vonderers)

Ostao je smiren kada su timovi iz plejof zone krenuli da ih stižu i uspeo je da zadrži to željeno treće mesto i odvede svoje momke u Ligu 1. Konačni konto bio je 10 bodova iz 5 mečeva.

Džon Kolman (Akrington Stenli)

Već je osvojio ovu nagradu poslednja 2 puta, a i ovog meseca je bio na prepoznatljivom nivou. Njegov tim osigurao je promociju, a nakon toga i titulu sa osvojenih 16 bodova iz 7 utakmica.

Majkl Džoli (Grimzbi Taun)

Preuzeo je ekipu koja nije znala za pobedu 3 meseca i uspeo da ih zadrži u profesionalnom fudbalu. Uzeli su 10 bodova iz 5 utakmica uključujući i pobedu nad rivalom u borbi za opstanak, Česterfildom.

Nejtan Džouns (Luton Taun)

Još od jeseni je Luton držao poziciju koja vodi u Ligu 1, tako da niko neće reći da je neočekivano što ćemo ih tamo i gledati sledeće sezone. Sa 13 bodova iz 5 utakmica uspeli su da osiguraju drugo mesto na tabeli.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC APRIL – NEJTAN DŽOUNS (LUTON TAUN) 

nejtan-dzons

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply