Liga 1 – zaostale utakmice 17.04.2018.

U utorak odigrano je čak 6 zaostalih utakmica Lige 1, a i sledeći utorak će biti slično.

Portsmut i Šruz su sebi unazadili svoje šanse za plej-of, odnosno direktan ulazak ali su zato Čarlton i Vigan odradili dobar posao.

Bredford, Sajmona Grejsona, pobedio je na svom terenu Portsmut 3-1 i time gostima skoro zatvorio vrata plej-ofa. Bantamsi su ispod svih očekivanja i dižu polako formu ali prekasno. Na toj utakmici Čarli Vajk stigao je do svog 13. gola, dok je utešnim golom Bret Pitman stigao do svog 22. čak, samo je Meriot dao više.

U derbi meču tog dana Šruz je na svom terenu poražen od Čarltona. Adiksi još nisu sigurni u plej-of zbog zaostalih utakmica ali odradili su sjajan posao. Drugi gol je neverovatan poklon golmana domaćih koga je zaslepio reflektor, to jednostavno morate videti.

Vigan je dobio Oksford kasnim golom Vila Griga, njegovim 18. u ligi, i tim bodovima se odvojio na vrhu tabele. Sada prva trojka ima isti broj utakmica i jasno se vidi ko je gde.

U derbiju okoline Mančester Ročdejl i Oldam su podelili bodove u tekmi bez golova, ali je prštalo od emocija. Golove su podelili i Donkaster i prežaljeni Beri ali tu je bilo čak 3-3 uz preokrete. Na kraju u dosta nebitnoj tekmi Roteram je slavio kod Džilingema.

Bredford Siti – Portsmut 3:1 (Najt-Persival 14’, Lund 71’, Vajk 90+5’ – Pitman 61’)

Donkaster Rovers – Beri 3:3 (Batler 2’, Markiz 35’, Bojl 65’ – Mejson 38’ a.g., O’Šea 51’ pen., Miler 60’)

Džilingem – Roteram Junajted 0:1 (Volks 20’)

Ročdejl – Oldam Atletik 0:0

Šruzberi Taun – Čarlton Atletik 0:2 (Pirs 74’, Magenis 90+8’)

Vigan Atletik – Oksford Junajted 1:0 (Grig 87’)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply