Liga 1 – pregled zaostalih utakmica 02.12.2017.

U Ligi 1 igrale su se samo dve utakmice jer je većina klubova imala obaveze u okviru FA Kupa.

Bristol Rovers se vratio na pobedničke staze savladavši Roteram Junajted iako su gubili. Strelci su bili Elis Herison i Liam Serkomb i doneli su 3 vrlo bitna poena za domaće. Kod Pirate Bili Bodin vedri i oblači ali i Herison je sada stigao do 6. gola u sezoni. Serkombu je ovo drugi.

Za goste strelac je bio Rajan Vilijams, koji je pred ovu sezonu pokupljen kao slobodan agent jer je bio višak u Barnsliju, a ovo mu je 3. gol u sezoni. Najbolji strelac ekipe, Kifer Mur, dobio je crveni karton zbog udaranja odbrambenog igrača Pirata nakon što se iznervirao kod promašene šanse. Ne treba mu ovo, ne sada kada je Ipsvič obelodanio da ga vraćaju u januaru.

Na drugoj utakmici takođe je pobedio domaćin ali dosta komfornije. Škampi su došli do sva 3 boda i približili se plej-of mestima ali moraće da nastave ovako žele li stići. Džejson Demetriu pogodio je iz penala za svoj 3. gol u sezoni, a Džoš Rajt postigao je svoj prvi u sezoni u drugom poluvremenu ali nad njim je bio i penal.

Oldam je ostao vrlo blizu opesne zone, na samo 3 boda, i pored toga imaju dva igrača vrlo visoko na listi strelaca. Ion Dojl je postigao 12 golova, a Krejg Dejvis 7. Upravo je Dejvis na ovoj utakmici propustio šansu da izjednači kada mu je Mark Oksli odbranio penal.

Bristol Rovers – Roteram Junajted 2:1 (Harison 64′, Serkomb 75′ – Vilijams 56′)

Sautend Junajted – Oldam Atletik 2:0 (Demetriu 17′ pen.m Rajt 54′)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply