Liga 1 – pregled 39. kolo

Šruz i Vigan iskoristili su to što Blekburn nije igrao svoju utakmicu, pobedili su i prestigli Roverse. Vigan je pobedi treću u nizu u gostima golovima Nika Pauela i Čeja Danklija.

Roteram je izgubio treću utakmicu u poslednje 4, sada od Sautenda 2-0, ali i dalje su sigurno četvrti u ligi jer Skantorp nikog ne može da pobedi. Golove za Škampe postigli su MekLoflin i Sajmon Koks.

Skantorp je otpustio menadžera Grejema Aleksandera jer se sada moraju boriti i za plej-of mesto umesto za direktan ulazak u Čempionšip.

Deni Lojd izvukao je poen za Piterboro protiv Bristola na svom terenu. Li Bojer je imao start iz snova u Čarltonu jer je pobedio zahuktali Plimut.

Flitvud je pobegao od opasne zone još jednom pobedom, sada je pao Nortempton, koje su gurnuli ka relegaciji. U istom sosu je i MK Dons koji je remizirao sa Blekpulom bez golova.

Sajmon Grejson upisao je prvu pobedu u Bredfordu jedinim golom Dominika Poliona protiv Džilsa.

U nedelju je Portsmut razbio Oksford sa 3-0 i sa dve u nizu opet su blizu plej-ofa. Neverovatno je koliko im znači Bret Pitman koji je bio dvostruki strelac. Sada je na drugom mestu liste strelaca i ima 5 golova manje od Meriota.

Bredford Siti – Džilingem 1:0 (Polion 48’)

Beri – Vigan Atletik 0:2 (Pauel 26’, Dankli 50’)

Čarlton Atletik – Plimut Argajl 2:0 (Pejdž 3’, Žiro 17’)

Flitvud Taun – Nortempton Taun 2:0 (Dempsi 18’, Boldžer 83’)

MK Dons – Blekpul 0:0

Piterboro Junajted – Bristol Rovers 1:1 (Lojd 59’ – Krejg 55’)

Skantorp Junajted – Ročdejl 1:1 (Toni 51’ – Kemps 20’)

Šruzberi Taun – Vimbldon 1:0 (Pejn 54’)

Sautend Junajted – Roteram Atletik 2:0 (MekLoflin 7’, Koks 79’)

Portsmut – Oksford Junajted 3:0 (Nejsmit 5’, Pitman 69’ 79’)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply