Liga 1 – pregled 36. kolo

Okrnjeno kolo zbog snega na ostrvu donelo je samo 4 meča u Ligi 1, a broj golova na utakmicama bio je 1, 2, 3 i 4. U subotu bilo je 3 pobede gostiju i tek je u nedelju jedan domaćin uspeo da pokupi bod.

Erhun Oztumer poneo je kući loptu nakon het-trika u Sautendu, kojim je preknuo dobar niz ekipe Krisa Pauela. “Turski Mesi” je sada na 15 golova u ligi što je sjajno za jednog veznjaka.

Oldam Atletik je čekao do kraja ali ipak uspeo da pobegne uz opasne zone pobedom u Skantorpu na Glanford Parku. Debitantski gol Patrika MekElenija u 78. minutu, a zatim je Ion Dojl potvrdio pobedu svojim 14. golom u sezoni.

Milton Kejns je ostao čvrsto u opasnoj zoni nakon poraza od Bristol Roversa u subotu od 0-1. Elis Herison bio je jedini strelac na meču.

U nedelju derbi je opravdao očekivanja i borba na Ivud Parku završena je remijem 2-2. Vigan je uhvatio poen zbog kasnih golova Majkla Džejkobsa i Maksa Pauera.

MK Dons – Bristol Rovers 0:1 (Herison 50′)

Skantorp Junajted – Oldam Atletik 0:2 (MekEleni 78′, Dojl 82′)

Sautend Junajted – Volsol 0:3 (Oztumer 57′ 66′ 85′)

Blekburn Rovers – Vigan Atletik 2:2 (Armstrong 6′, Benet 17′ – Džejkobs 63′, Pauel 73′)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply