Liga 1 – pregled 30. kolo

U ovom osakaćenom kolu imali smo samo 7 utakmica. Luton je izbio na prvo mesto pobedom od 1-0 nad Sautendom. Strelac je bio metiPirson, naravno glavom iz kornera. Nakon što je Piterboro remizirao sa Čarltonom 0-0 menadžer Stiv Evans dobio je otkaz, a već dan posle Daren Ferguson preuzeo je ekipu do kraja sezone. Barton i Bredford su remizirali 1-1, a bod gostima doneo je Houp Akpan.

Skanorpov niz bez poraza produžen je na 6 mečeva pobedom nad Flitvudom u gostima od 0-1, a Nejtan Delfuneso i Arman Gnandule doneli su Blekupulu pobedu u gostima nad Koventrijem.

Barnsli je nastavio svoju strašnu januarsku formu i sada su dobili Ročdejl preokretom 2-1. Ijan Henderson je prvo doneo vodstvo za goste, a onu su Kifer Mur i Vudrou golovima ostavili 3 poena na Okvelu. Vikomb je prekinuo Plimutov pobednički niz sa 1-0 na Adams Parku. Adebajo Akinfenva postigao je pobednički pogodak.

Barnsli – Ročdejl 2:1 (Mur 54’, Vudrou 75’ – Henderson 49’)

Barton Albion – Bredford Siti 1:1 (Ejkins 45+1’ – Akpan 68’)

Koventri Siti – Blekpul 0:2 (Delfuneso 47’, Gnandule 52’)

Flitvud Taun – Skantorp Junajted 0:1 (Isthem 76’ a.g.)

Piterboro Junajted – Čarlton Atletik 0:0

Sautend Junajted – Luton Taun 0:1 (Pirson 29’)

Vikomb Vonderers – Plimut Argajl 1:0 (Akinfenva 24’)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply