Liga 1 – najbolji u martu

 

Nagrade za najbolje aktere u martu u trećem rangu engleskog fudbala doneo je EFL.

Nominovani za igrača meseca su:

Aleks Keirns (Flitvud Taun)

Flitvudov mart bez poraza usko je vezan sa Šeridonovim poverenjem u Aleksa Keirnsa. Primio je samo jedan gol u 5 utakmica i izveo neverovatne odbrane protiv Čarltona i Vimbldona.

Čej Dankli (Vigan Atletik)

Gospodario je u oba šesnaesterca i iskazao sjajnu anticipaciju i da otkloni opasnost i da postigne gol. Postigao je čak 3 komada u martu i upisao 4 sačuvane mreže.

Džek Meriot (Piterboro Junajted)

Kakvu bi sezonu Piterboro imao bez njega? Ponovo 5 golova u 5 mečeva i ugurao Pošse u plej-of. Pokazao je da je prirodni finišer naročito kod pobedonosnog gola protiv Berija u poslednjim minutama i gola za izjednačenje u poslednjim minutama protiv Roterama.

Bret Pitman (Portsmut)

Povreda mu je dozvolila samo 3 utakmice ovog meseca ali on je iz njih izvukao 4 gola  i asistenciju. Golovi su došli u njegovom golgeterskom stilu – sa male udaljenosti i inteligentni skok glavom protiv Oldama.

NAJBOLJI IGRAČ U MARTU JE ČEJ DANKLI (VIGAN ATLETIK) čej-dankli

Nominovani za menadžera meseca su:

Pol Kuk (Vigan Atletik)

Nakon sjajnog niza u FA Kupu imali su težak raspored u ligi sa mnogo gostovanja. Odradili su to vrhunski sa 4 poebe i gol razlikom 9-0. Borba u top 3 se nastavlja.

Kit Hil (Ročdejl)

Nijedan tim nije igrao više utakmica u martu od Ročdejla, a pokupili su 12 poena u 7 utakmica. Sjajano je rotirao tim i pobedio Roteram i Šruzberi koji vijaju promociju.

Dan Mičiče (MK Dons)

Za novog menadžera koji u prvih 8 tekmi izgubi 6 i remizira dve mnogi su mislili da nema nade. Ipak, Mičiče je ostao veran svojim principima tečnog, pasing fudbala i tim je odreagovao sjajno pokupivši 10 poena iz 5 utakmica.

Džon Šeridan (Flitvud Taun)

Vatrogasac za ispadanje je ponovo u akciji! Kada je došao na Hajberi, Flitvud je tumarao po opasnoj zoni. Njegovo umeće za organizaciju i motivaciju donelo je 11 poena u 5 tekmi bez poraza. Sigurnost zagarantovana.

NAJBOLJI MENADŽER U MARTU JE POL KUK (VIGAN ATLETIK)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply