Liga 1 – najbolji u februaru

Nagrade za najbolje aktere u februaru doneo je EFL. Obožavam ove nagrade i nominacije jer je to jedan od načina upoznavanja igrača ovih nižih liga.

Nominovani za igrača meseca:

Adam Armstrong (Blekburn Rovers)

Doneo je brzinu i diektnost u napad Roversa sa 4 gola i asistencijom, a sve to u mesecu kada je napunio 21. godinu. Perfektno se uklopio sa Denijem Grejemom i pokazao samopouzdanje u završnicama protiv Portsmuta

Džejson Demetriu (Sautend Junajted)

Tri gola od desnog beka i dve sačuvane mreže u četiri utakmice. I to kakvi golovi. Penal protiv Piterbora i protiv Portsmuta gol za pobedu.

Ruben Lameiras (Plimut Argajl)

Njegova forma ogleda se u formi njegovog tima. Bio je van forme i vratio se negde oko Božića i od tada je briljantan. Ovog meseca postigao je dva gola i asistirao za dva.

Džo Njuel (Roteram Junajted)

Njegov uticaj u februaru bio je enorman sa dva gola i tri asistencije. Uvek je spreman da proda trik i izbaci defanzivce i igre, a poseduje viziju i tehniku i da pronađe saigrače u prostoru.

NAJBOLJI IGRAČ U FEBRUARU JE ADAM ARMSTRONG (BLEKBURN ROVERS) adam-armstrong-BLEKBURN

Nominovani za menadžera meseca:

Derek Adams (Plimut Argajl)

Ono što je počelo kao spektakularan beg iz opasne zone u decembru preraslo je u trku za promociju u Čempionšip. Održao je formu svoje ekipe vrhunski i doveo ih do 5 pobeda u 5 mečeva, a među poraženima su i Blekburn i Šruzberi.

Toni Moubri (Blekburn Rovers)

Zauzet mesec koji je njegova ekipa završila za 4 boda prednosti nad drugoplasiranim na tabeli. U šest mečeva ostvarili su 4 pobede i po jedan remi i poraz.

Kris Pauel (Sautend Junajted)

Ostvario je pozitivan uticaj odmaj po dolasku u Sautend i u prvom mesecu pokupio 10 od mogućih 12 poena. Uz to primili su samo 2 gola, a došli su do sredine tabele.

Pol Vorn (Roteram Junajted)

Decembarski pobednik ponovo je nominovan u februaru jer je imao perfektan mesec od 5 pobeda. Morao je da izmeni celu igru zbog gubitka Kifera Mura, ali ništa mu nije smetalo do potpuno izdominira.

NAJBOLJI MENADŽER U FEBRUARU JE DEREK ADAMS (PLIMUT ARGAJL)

derek-adams-plimut

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply