Liga 1 – najbolji u aprilu

Nominacije za igrača i menadžera meseca aprila su ovde! Ovo je poslednji mesec u kome se dodeljuju nagrade s obzirom da se u maju igra samo jedno kolo i neke zaostale.

Nominovani za igrača meseca su:

Nejtan Delfuneso (Blekpul)

Peto golova u isto toliko utakmica donele su 13 poena i 14 postignutih golova u ovom mesecu. Predator iz šesnaesterca počeo je mesec het-triom protiv Bredforda, a završio golom za izjednačenje protiv Šruzberija.

Vil Grig (Vigan Atletik)

Šest golova  i asistencija u aprilu za ubitačnog Severnog Irca. Uradio je sve ovog meseca od golova glavom do begova iza odbrane, kao što je radio protiv MK Donsa kad je postigao het-trik, pa sve do pobedonosnog gola protiv Oksfroda.

Rori MekArdl (Skantorp Junajted)

Kapiten Gvozdenih bio je primer pravog defanzivca, vođe i lidera. Njegova ekipa primila je samo jedan gol u 4 utakmice u aprilu, a on je čak postigao i jedan gol protiv MK Donsa.

Dakins Nazon (Oldam Atletik)

Četiri gola u osam utakmica u aprilu možda ne izgleda ubitačno ali kad shvatite da je ceo Oldam postigao 6 za ceo mesec i da bi bez ovih golova bili već odavno otpisani onda je velika stvar. Bez njegove brzine, pametnog kretanja i dober završnice Oldam bi već bio u Ligi 2.

NAJBOLJI IGRAČ U APRILU JE VIL GRIG (VIGAN ATLETIK)

vil-grig-vigan

Nominovani za menadžera meseca su:

Nil Ardli (Vimbldon)

April je počeo na mestu iznad zone ispadanja samo zbog gol-razlike. Doneo je motivaciju kada je trebalo i skupili su 9 poena iz 5 utakmica bez poraza, a igrali su protiv Čarltona, Skantorpa i Vigana.

Pol Kuk (Vigan Atletik)

U aprilku su morali odigrati čak 8 utakmica, ali kod njih je to izgledalo lako. Pokupili su 15 poena i postigli su 17 golova, zbog čega su lagano došli do promocije nazad u Čempionšip.

Nik Dous (Skantorp Junajted)

Privremeni menadžer Skantorpa zaustavio je slobodan pad zbog kojeg je Aleksander otpušten. Vratio je igrače na svoje prirodne pozicije i vratio im samopouzdanje, a to je rezultiralo sa 10 poena i 3 sačuvane mreže iz 4 utakmice.

Toni Moubri (Blekburn Rovers)

Njegova mirnoća, taktička spremnost, men-menadžment i pojava ekspresno su vratili Roverse u Čempionšip. Sedam utakmica i 14 poena u aprilu i slavlje na sve strane.

NAJBOLJI MENADŽER APRILA JE POL KUK (VIGAN ATLETIK)

pol-kuk-vigan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply