Liga 1 – nagrade za septembar

Ne možemo da verujemo da je već prošao drugi mesec u sezoni! Ponovo je kao u avgustu 6 klubova zahvaćeno nominacijama, a po jedan menadžer i igrač su ponovo nominovani.

Nominovani za igrača meseca su:

Majkl Džejkobs (Vigan Atletik)

Sjajan mesec za igrača čija maštovitost i nepredvidivost čine ga nemogućim za markirati. Jednako je dobar u driblingu i pasovima ka napadačima, a postigao je i 2 gola od kojih je pobednički sa 25 metara protiv Nortemptona stvarno poseban.

Kifer Mur (Roteram Junajted)

Pet golova i dve asistencije u 7 utakmica donele su mu drugu nominaciju. Moćan i u vazduhu i na zemlji, pozajmljeni igrač Ipsviča je ključan što Vodeničari imaju ovako dobar napad.

Bret Pitman (Portsmut)

Dovedene je na Fraton Park da postiže golove i to je i uradio u septembru, tačno 6 u 7 tekmi. Klasičan predator, slomio je nos postižući prvi gol protiv Flitvuda ali ostao je na terenu i dodao i drugi sa prelepim felšom.

Ričard Smolvud (Blekburn Rovers)

Ovaj momak od 26 godina vrlo brzo je dostigao kultni status na Ivud Parku. Neprestano ulazi u duele, ne gubi lopte, rastura protivničku igru i širi je svojim krilima. Uspeo je da upiše asistenciju i sjajan gol iz voleja u pobedi nad Ročdejlom.

NAJBOLJI IGRAČ SEPTEMBRA JE BRET PITMAN (PORTSMUT)

bret-pitman

Nominovani za menadžera meseca su:

Pol Herst (Šruzberi Taun)

Samo kasni izjednačujući gol Bredlia Daka iz Blekburna isprečio se da Herst uzme magičnih 7 pobeda u 7 utakmica u septembru. Njegov sjajno oblikovan tim sedi na čelu lige, a vera igrača u njega može jasno da se vidi.

Stjuart Mekol (Bredford Siti)

Izgubljeno finale na Vembliju može progoniti timove mesecima. Mekol to nije dozvolio i sjajno je ukomponovao nova pojačanja sa starim igračima kojima veruje. Uzeo je 16 poena u 7 tekmi u septembru.

Toni Moubri (Blekburn Rovers)

Nakon dve gubitničke sezone na Ivud Parku koje su kulminirale ispadanjem, instaliranje nove nade i pobedničkog menataliteta nije lako. Moubri je to uspeo tiho i sa stilom. Pokupili su 13 poena od mogućih 18 u septembru.

Pol Vorn (Roteram Junajted)

Nikog Roteramovo ispadanje nije bolelo kao Vorna. Želeo je da stavi to do znanja ove sezone. Njegova ekipa je pobedila 5 od 7 tekmi u septembru i postigla 15 golova što pokazuje da je na pravom putu.

NAJBOLJI MENADŽER SEPTEMBRA JE POL HERST (ŠRUZBERI TAUN)

pol-herst

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply