Liga 1 – nagrade za oktobar

Dodeljene su nagrade za najbolje u oktobru, predstavićemo i nominovane u obe kategorije.

Liga 1 igrač meseca oktobra nominacije:

Adam Armstrong (Koventri Siti)

Armstrong nastavalja da oduševljava sa svojim igrama i već smo pisali o njemu ranije kao najboljoj pozajmici ove sezone. Momak ima samo 18 godina i izuzetno je smiren i ubitačan pred golom. Dao je 2 gola Šruzberiju, a zatim 2 komada Barnsliju i trenutno je prvi strelac lige sa 12 golova u 16 utakmica.

Ris Burk (Bredford Siti)

Vrlo zreo za svoje godine, Burk je sjajno snašao u Zapadnom Jorkširu i pomogao Bredfordovoj odbrani da primi samo 3 gola u 5 utakmica. Momak ima 19 godina inteligentan je, brz i neverovatno hladnokrvan.

Ejden O’Brajan (Milvol)

O’Brajan je otvorio svoju torbu sa trikovima u oktobru. Toliko lako je prolazio defanzivce mladi Irac da se ček 3 puta upisao u strelca konstantno menjajući pozicije između napada i krila.

Džon Tejlor (Piterboro Junajted)

U ekipi Poša koja je postigla 16 golova na 6 utakmica, Tejlor se izdvojio sa svojom energijom i kvalitetnim šutevima iz daljine. Dva predobra gola protiv Milvola i Svindona upotpunjeni su njegovom sposobnošću da prenosi loptu i tako pomera ceo tim napred.

U ovoj izuzetnoj konkurenciji nagradu je poneo Ejden O’Brajan!

Ejden O'Brajan je pohvalio saigrače nakon primanja nagrade

Ejden O’Brajan je pohvalio saigrače nakon primanja nagrade

Liga 1 menadžera meseca oktobra nominacije:

Geri Koldvel (Vigan Atletik)

Iako je tek ušao u menaderske vode uspeo je da regrutuje pametno i sklopi nova i stara lica u ekipu koja je skupila 12 poena iz poslednjih 6 utakmica i njednom nisu izgubili. Takođe su ovaj mesec rasturili kolčester sa 5:0.

Fil Parkinson (Bredford Siti)

Zaštitni znak Parkinsona, tokom ove 4 godine koliko je u Bredfordu, je da ne paniči kada je u lošem nizu. Drži se svojih principa i sada su pregurali taj loš start sezone i zabeležili 11 poena iz 5 utakmica ovog meseca.

Mark Robins (Skantorp Junajted)

Samo nesrećni poraz kod tada lidera Džilingema ssprečio je Robinsa da ostvari perfektan mesec. Ali svakako 5 pobeda u 6 utakmica s gol razlikom 13-5 demonstirao je da napadački fudbal može biti itekako produktivan.

Din Saunders (Česterfild)

Doneo je nove ideje i predstavio nove metode u novoj sredini što nije bio lak zadatak, ali njegov Česterfild sada ima novi izgled i u oktobru su dobili 4 od 6 tekmi. Vrhunac je pobeda nad Volsolom 2-1.

U konkurenciji menadžera nagradu je pokupio Mark Robins iz Skantorpa!

Mark Robins sa svojom nagradom

Mark Robins sa svojom nagradom

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply