Liga 1 – nagrade za oktobar

Oktobar kao da se igrao u nekoj drugoj ligi jer niko od njih 8 sada nominovanih samo je jedan čovek bio u nominaciji za prošle mesece. Meni to ovu ligu čini samo još više zanimljivom.

Nominacije za igrača meseca:

Adebajo Akinfenva (Vikomb Vonderers)

Uključen je u sve tokom Vikombovog penjanja na tabeli. Tri gola, uključujući sjajan volej i klasičan gol glavom kao svoj 200. u karijeri, i još tri asistencije kao i kreiranje prostora drugima u svom prepoznatljivom stilu.

Sajmon Istvud (Oksford Junajted)

Njegov povratak nakon što je slomio prst u avgustu napravio je veliku razliku u odbrani Oksforda. Imao je sjajne odbrane protiv Bristol Roversa i Šruzberija i kapitulirao je samo iz penala u ove četiri tekme.

Tom Ivs (Džilingem)

Tri od četiri gola od napadača, koji je poznat po fantastičnoj igri u vazduhu, bila su prava remek dela. Ipak, čak i sjajan finiš protiv Donkastera i neverovatan šut protiv Bredforda ne mogu da se mere sa magičnim žongliranjem lopte i volejem protiv Portsmuta.

Fredi Ladapo (Plimut Argajl)

Njegova forma izvukla je Plimut iz opasne zone. U šest utakmica postigao je šest golova i dva puta asistirao. Postigao je sve tipove golova čak i individualni protiv Bartona.

NAJBOLJI IGRAČ U OKTOBRU JE FREDI LADAPO (PLIMUT ARGAJL)

Nominacije za menadžera meseca:

Nejtan Džons (Luton Taun)

Postali su zabavljači u ovoj ligi. Čak 15 poena u 6 utakmica i u svakoj su postigli bar po 2 gola. Osim toga ušli su na plej-of mesta. Zabava, golovi, poeni, Luton ima sve.

Kris Pauel (Sautend Junajted)

Ostao je u naizgled bezizlaznoj situaciji kada je izgubio Harija lenona zbog loma noge, a zatim i Tom Hopera i Bena Kokera zbog povreda i to na celu sezonu. Bio je najjači kada je najteže i iz 6 utakmica uzeo 10 poena.

Mark Robins (Koventri Siti)

Njegova ekipa završila je mesec sa 5 pobeda u nizu čineći da prelaz iz Lige 2 u Ligu 1 izgleda kao lak. Impresivno je što su postigli 6 golova ukupno na gostovanjima Čarltonu, Sautendu i Bredfordu.

Dže Ros (Sanderlend)

Velika očekivanja da odmah izbori promociju mogla su i teško pasti na leđa Rosa. Uprkos tome Škot je prihvatio izazov i sa 13 poena u 5 tekmi bez poraza dovao svoj tim lagano do 3. pozicije na tabeli. Ovo mu je druga nominacija u sezoni, prvu je imao u avgustu.

NAJBOLJI MENADŽER U OKTOBRU JE MARK ROBINS (KOVENTRI SITI)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply