Liga 1 – nagrade za oktobar

Liga 1 – nagrade za oktobar

Treći mesec je iza nas i dodeljen su nagrade za najbolje aktere u trećem rangu engleskog fudbala.

Nominovani za igrača meseca su:

Ben Amos (Čarlton Ateltik)

Primio je samo jedan gol u 4 utakmice i pogurao Čarlton ka mestima koja vode direktno u Čempionšip. Pokazao je da se na njega može osloniti i imao je neverovatne odbrane u pobedi nad Bredfordom 1-0.

Grejem Keri (Plimut Argajl)

Učionio je sve da Plimut već ne bude otpisan ovako rano u sezoni. Dao je ili namestio svih 5 golova svoje ekipe u ovom mesecu. Sjajnim golovima protiv Šruzberija i Blekburna dodao je i 3 asistencije odličnim centaršutevima.

Bredli Dak (Blekburn Rovers)

Povratio je onu formu iz Džilingema kada je bio igrač sezone 2015/16. Ima tek 23 godine i tako mu odgovara ta pozicija iza usamljenog napadača Denija Grejema. Može da šutira sa obe noge i postizao je prve golove na 3 domaće utakmice u nizu.

Erhun Oztumer (Volsol)

Još jedan sjajan mesec za Turskog Mesija! Neverovatnom slobodnm udarcu iz kojeg je postigao gol protiv Blekpula dodao je i dva komada koja je dao Donaksteru sa sjajnom tehnikom i smirenošću. Dao je polovinu golova svoje ekipe u oktobru.

NAJBOLJI IGRAČ OKTOBRA JE GREJEM KERI (PLIMUT ARGAJL)

Nominovani za menadžera meseca su:

Pol Kuk (Vigan Atletik)

Vodio je svoju ekipu u mesec bez poraza i skupio 11 poena od 15 mogućih. Dodao je i atraktivan pasing stil, a sa gostujućim pobedama u Skantorpu i Blekpulu vidi se spremnost ekipe na borbu.

Stiv Lovel (Džilingem)

Kada je Džilingem pozvao Lovela imali su 7 poena iz 12 utakmica. Ovaj privremeni menadžer je isto toliko skupio za 4 tekme, u tim poenima su i gostujuće pobede u Piterboru i Roteramu.

Karl Robinson (Čarlton Atletik)

Doneo je stabilnost, organizaciju i nadu da će ovom haosu koji vlada oko kluba doći kraj. U 4 tekme u oktobru imao je 3 pobede i nerešenu, što znači 10 poena od 12. Pokupio je i 3 sačuvane mreže tj. primili su samo jedan gol.

Riči Velens (Oldam Atletik)

Još jedan privremeni menadžer koji je nastavio da oduševljava i u oktobru. Pokupio je 8 poena iz 5 tekmi, izveo klub iz opasne zone i zaradio sebi posao za stalno.

NAJBOLJI MENADŽER OKTOBRA JE POL KUK (VIGAN ATLETIK) 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply