Liga 1 – nagrade za novembar

Dodjeljene su nagrade za novembar, predstavićemo i nominovane u obe kategorije.

Liga 1 igrač meseca novembra nominacije:

Džermejn Anderson (Piterboro Junajted)

Devetnaestogodišnjak je postigao 4 gola u novembru. Ohrabren da ide napred kad mu se pruži prilka impresionirao je svojim doprinosom za Piterborov vezni red.

Džejkob Marfi (Koventri Siti)

Njegov napredak od početka sezone je neverovatan. Dobio je odgovornost da kreira kao i da postiže golove, a došao je do izražaja tek kada je povučen „dublje“  i kada je počeo više da koristi svoju brzinu. Postigao je 5 golova uključujući i desetominutni het-trik protiv Džilingema.

Endi Vilijams (Donkaster Rovers)

Pod novim menadžerom, Dankanom Fergusonom, Vilijams je procvetao i bio strelac sva puta u novembru. Još impozantnija je njegova igra u polju gde razvači protivničke igrače i stvara prostor svojim saigračima.

Ben Vilijams (Bredford Siti)

Sada je prvi golman Bredforda, bio je u vrhunskoj formi sa 4 sačuvane mreže u 5 utakmica. Komanduje prostorom i daje samopouzdanje svojim odbrambenim igračima. Takođe je imao vrhunske odbrane najviše na utakmici s Koventrijem.

Nagradu za igrača novembra odneo je Džejkob Marfi!

Džejkob Marfi

Džejkob Marfi

Liga 1 menadžer meseca novembra nominacije:

Martin Ling (Svindon Taun)

Napravio je velik uticaj za kratko vreme koliko je tu. Devet golova i 9 poena iz iz 4 utakmice vratilo je veru i podiglo Crvendaće van zone ispadanja.

Toni Movbrej (Koventri Siti)

Doveo je Koventri do vrha Lige 1 sa 11 poena iz 5 tekmi i ostao neporažen ceo novembar uz sjajnu pobedu nad rivalom Džilingemom od 4-1. Napravio je takvu igru koja omogućava da njihovi napadači imaju kreativnu slobodu da zasijaju.

Rob Pejdž (Port Vejl)

Novembar je najbolji mesec bio i za roba Pejdža sa 3 pobede u 4 utakmice. Timski rad koji je nametnuo bio je ključan sza ovaj uspešan niz.

Grejem Vestli (Piterboro Junajted)

Prvobitna briga navijača kada je Vestli preuzimao klub je potpuno nestala zbog napadačkog fudbala koji oduzima dah, a lavina golova je usledila. Maksimalnih 12 poena sa 14 golova je neverovatan uspeh za Pošse.

Nagradu za menadžera novembra odneo je Grejem Vestli!

Grejem Vestli

Grejem Vestli

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply