Liga 1 – nagrade za novembar

Ovo je prvi put ove sezone da mesečne nagrade nisu otišle obe u jedan klub, ali daleko od toga da je samo ovo zanimljivo kod novembarskih mesečnih nagrada.

Nominacije za igrača meseca:

Eliot Li (Luton Taun)

Li je postigao 5 golova u novembru i doneo vreću punu trikova koji su bili i korisni na terenu. On ima tek 23 godine, a osećaj da utrči u protivnički šesnaesterac u savršenom trenutku je već izgradio.

Ejden MekGidi (Sanderlend)

Reprezentativac Republke Irske popmogao je Sanderlendu da dođe do 2. mesta u Ligi 1. Veznjak je imao sjajan novembra u kojem je upisao 4 gola i dve asistencije.

Kifer Mur (Barnsli)

Od 6 golova Barnslija u novembru, Mur je postigao 4 i asistirao za jedan. Dva od njih bili su klasični golovi glavom visokog napadača i doneli su pobede.

Džejson Pirs (Čarlton Atletik)

On je srce odbrane koja je primila samo 2 gola u mesecu. Dominantan u vazduhu, uredan na tlu i sjajan organizator ljudi oko sebe. Osim toga, ovaj štoper postigao je gol iz voleja za pobedu protiv Bartona na Pireli Stadijumu.

NAJBOLJI IGRAČ U NOVEMBRU JE ELIOT LI (LUTON TAUN)

Bio je ovo perfektan mesec za Čarlton i Li Bojera koji su upisali 4 pobede u 4 meča. On je naprvio tim na jakim defanzivnim temeljima, a dokaz su samo 2 primljena gola u mesecu.

Njegov tim igra organizovano i ginu jedan za drugog, a navijači su to odmah primetili i stali iza tima. Imaju dobar momentum trenutno i top 6 se sada čini realan cilj. Dosta dugo je Čarlton bio ispod rada i kvota za titulu im je bila 25, ali da će biti u top 6 sada je kvota samo 4.

Divno je videti bivšeg igrača, koga navijači obožavaju i koji je počeo svoju sjajnu karijeru na Valiju pre nego što je otišao u Lids. Sada simbolično počinje svoju menadžersku karijeru u istom klubu, a i ona mu dobro ide.

NAJBOLJI MENADŽER U NOVEMBRU JE LI BOJER (ČARLTON ATLETIK)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply