Liga 1 – nagrade za novembar

Nagrade za novembar stižu na vreme za razliku od meseca pre njega. Vrlo zanimljiv mesec je iza nas i bližimo se polovini sezone, ko bi rekao da je već 20 kola prošlo?

Nominovani za najboljeg igrača novembra su:

Mark Bivers (Bolton Vonderers)

Iskusan i tehnički potkovan ne podleže pritisku. On je bio lepak koji je Boltonovu odbranu držao u celini, a postigli su 3 sačuvane mreže u 4 tekme. Izvanredan je bio u pobedi nad Milvolom 2-0 kada je utišao svoje bivše saigrače.

Stiven Dejvis (Ročdejl)

Ne, to nije „onaj“ Stiven Dejvis zvezda Premijer Lige. Ovo je napadač Ročdejla koji je za samo 198 minuta na terenu postigao 4 gola. Bio je super izmena i jako dobro čitao igru te svojim kretanjem zbunjivao defanzivce. Golovi protiv Svindona i Volsola su i lepi i zlata vredni.

Itan Ibanks-Landel (Šefild Junajted)

Imao je veliki uticaj na oba kraja terena već drugi mesec u nizu. Kultni heroj Bramal Lejna koji počisti sve u odbrani i igra bez komplikacija uspeo je i da postigne pobedonosni gol u 93. miutu protiv Barija.

Džej O’Šea (Česterfild)

Toliko se isticati se u ekipi koja je duboko u zoni ispadanja nije lako ali tačno to je O’Šea uradio u novembru. Prirodan talenat je isplivao, kreirao je šanse za druge, postigao 4 gola, a vrhunac svega je savršen slobodan udarac protiv Bristol Roversa.

NAJBOLJI IGRAČ NOVEMBRA JE – DŽEJ O’ŠEA (ČESTERFILD)

dzej-osea

Nominovani za najboljeg menadžera novembra su:

Grejem Aleksander (Skantorp Junajted)

Treća nominacija u 4 meseca i nije neko preveliko iznenađenje kad je on u pitanju. Njegova ekipa je na putu da ostvari 100 poena sa isto toliko golova. Novembarski saldo je 10 poena i 3 sačuvane mreže.

Fil Braun (Sautend Junajted)

Mesec je počeo nervozno gledajući ka opasnoj zoni, a onda je doneo 8 poena iz 4 neporažene utakmice i sada gledaju u plej-of mesta. Svoju mirnoću i veru u sebe preneo je na ekipu.

Džastin Edinburg (Džilingem)

Iako je bilo teško ostao je veran svojoj fudbalskoj filozofiji. Ignorisao je pritisakkoji se gomilao i doneo 3 pobede u 4 tekme i sada su na 3 poena od plej-of mesta.

Kevin Nadžent (Čarlton Atletik)

Upitan da preuzme ulogu menadžera dok je mesto upražnjeno i dok ne dođe novi, Nadžent, je učinio da to izgleda lako. Sedam poena iz 3 utakmice koliko ih je vodio je sjajnom, a dodajte tu i pobedu od 5-1 nad Bristol Roversom.

NAJBOLJI MENADŽER NOVEMBRA JE – GREJEM ALEKSANDER (SKANTORP JUNAJTED)

grejem-aleksander

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply