Liga 1 – nagrade za januar

Januar je iza nas i Liga 1 je izabrala najbolje ali pre svega nominacije su ble sledeće.

Liga 1 igrač meseca januara:

Tom Oldred (Blekpul) – odbrana

Druga vezana nominacija za kapitena Mandarina čija je odbrana primila samo 3 gola u 6 tekmi, a igrali su protiv top 3 ekipe. Njegovo čišćenje s linije sačuvalo je pobedu protiv Džilingema a dao je i pobednički gol protiv Skantorpa.

Bredli Dak (Džilingem) – vezni red

Sjajan u januaru (kao i cele sezone), utiče na igru sa svojim pretrčavanjem igrača i sa okom za pas. Postigao je sjajan gol protiv Bredforda i odličnu asistenciju protiv Donkastera i kasni gol za pobedu protiv piterbora.

Sem Vajnal (Barnsli) – napad

Forme napadača skoro da ne mogu bolje od ovoga. Sedam golova i dve asistencije su nagrada za njegovu direktnost i hrabrost u kaznenom prostoru. Njegov golgeterski saldo uključuje i „perfektan“ het-trik (desnom, levom i glavom) u 6-1 pobedi protiv Ročdejla.

Ej Džej Lejč-Smit (Port Vejl) – napad

Skoro sam nosio je Port Vejlov napad sa 4 od njihovih 5 golova koji su doneli 7 poena, uključujući pobede u gostima u Blekpulu i Donkasteru. Njegova brzina i hitri pokreti bili su konstantna pretnja odbrambenim igračima.

Nagradu za igrača meseca poneo je SEM VAJNAL! Velika pobeda i sjajna igra Tajksa uz het-trik Vajnala.

Liga 1 menadžer meseca nominacije:

Geri Koldver (Vigan Atletik)

Odličan mesec za Koldvela jer je njegova ekipa uzela 12 poena iz 6 utakmica bez poraza. Napadačka snaga bila je očigledna jer su dali po 3 gola u svakoj od 4 tekme na domaćem terenu.

Najdžel Klof (Barton Albion)

Preuzimanje uspešnog kluba može biti komplikovano, vraćanje u bivši klub još više. Klof je pametno uradio traniziciju bez da uzdrma balans tima. Devet poena u 5 tekmi vodi Barton ka direktnoj promociji.

Nil Heris (Milvol)

Nakon što je pažljivo napravio temelje u prethodnih 10 meseci na Denu, sada je pomerio Milvol u plej-of sa 3 pobede i remi u pet tekmi.

Li Džonson (Barnsli)

Perfektan mesec od 5 pobeda u 5 tekmi sa gol razlikom 13-2 u januaru, leži na odličnim temeljima decembra. Njegov tim je igrao toliko tečan pasing fudbal kojem je dodao i vrhunsku završnicu. Sada ga traži Bristol Siti i dobio je dozvolu da pregovara sa njima pa ćemo videti kako će to završiti.

Nagradu za trenera meseca poneo je LI DŽONSON!

Li Džonson ide očevim stopama i nama izgleda da radi dobar posao

Li Džonson ide očevim stopama i radi dobar posao

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply