Liga 1 – nagrade za februar

Drugi mesec u godini dobio je svoje najbolje aktere. Idemo standardno prvo nominacije pa dobitnici nagrada.

Nominovani kod igrača bili su:

Sajmon Koks (Sautend Junajted) – napad

U pet utakmica upisao je 4 gola i asistenciju svojim predanim radom i svojom inteligencijom. Nastup protiv Portsmuta kada su gubili 3-0, a zatim je svojim het-trikom doneo 3-3 i poen ostaće upamćen dugo dugo. Uostalom gledali smo ovog čoveka u Premijer ligi i znamo da je majstor.

Adam Dejvis (Barnsli) – golman

Barnslijev niz bez poraza u februaru je dobrim delom zasluga Dejvisa, njegovom golmanskom umeću i liderstvom. Briljantno je branio protiv Portsmuta u remiju 0-0 gde je čak i penal skinuo. Primio je samo jedan gol iz igre u 5 utakmica.

Ejden MeGidi (Sanderlend) – vezni red

Četiri gola u 6 utakmica za Irca koji nastavlja da dominira i briljira u Ligi 1 sa svojom veštinom. Najimpresivnija je konstantnost koja ga je krasila ceo mesec, a vrhunac je slobodan udarac protiv Bristol Roversa.

Heri Soutar (Flitvud Taun) – štoper

Visoki štoper je baš ostavio utisak ovaj mesec,  bez iskustva u igranju u EFL jer je ovaj dvadesetogodišnjak na pozajmici iz Stouka. Odličan u vazduhu i smiren na zemlji, Flitvud je 3 puta sačuvao mrežu u 4 utakmice.

NAJBOLJI IGRAČ U FEBRUARU JE EJDEN MEGIDI (SANDERLEND)

Nominovani kod menadžera bili su:

Derek Adams (Plimut Argajl)

Samo da je njegova ekipa bila dobra na jesen!?! Osam poena iz 4 utakmice, uključujući vežnu pobedu 5-1 nad Ročdejlom, podigla je Argajl na sredinu tabele i opravdalo veru uprave u Adamsa i u danima krize.

Mik Horford (Luton Taun)

Skroman u preuzimanju zasluga za tim koji je nasledio, Harford neće moći još dugo da bude skroman ako Luton nastavi da pobeđuje sve po Ligi 1. Deset poena iz 4 utakmice u februaru.

Džek Ros (Sanderlend)

Sjajno je vodio svoj tim tokom pretrpanog februara u kojem su imali 5 utakmica u 15 dana. Pobeda nad Vimbldonom početkom mesec se takođe ne sme zaboraviti. Ukupno 6 utakmica bez poraza  i 12 poena vratili su Crne Mačke u vrh.

Daniel Stendel (Barnsli)

Kada ne mogu da dobiju meč, Stendelova ekipa je tako dobro pripremljna da ga i ne izgube. Remiji bez golova sa Bartonom i Portsmutom su ispratile i 3 pobede u stilu, čak i 4-1 nad Džilingemom.

NAJBOLJI MENADŽER U FEBRUARU JE DŽEK ROS (SANDERLEND)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply