Liga 1 – nagrade za decembar

Dodeljene su nagrade za decembar, predstavićemo i nominovane u obe kategorije.

Liga 1 igrač meseca decembra nominacije:

Nominovana četvorka

Nominovana četvorka

Tom Aldred (Blekpul)

Njegova igra bez grešaka i srčanost u defanzivi obezbedili su mu kultni status na Blumfild Roudu. Uradio je sve u pobedi nad Viganom od 1-0 uključujući i pobednički gol, a zatim ponovo bio sjajan u zaustavljanju raspucanog Piterbora.

Adam Čejmbers (Volsol)

Njegov klub se odmah privikao na novog menadžera a on se još izdvojio sa svojim igrama. On je bio lepak koji je spojio celu ekipu i sjajno je štitio zadnju liniju koja je primila samo jedan gol u mesecu.

Džon Meklaflin (Barton Albion)

Tri sačuvane mreže u 5 utakmica samo govori polovinu priče ovog sjajnog meseca za njega. Komandovao je svojom odbranom, odbranio penal protiv Donkastera i onda sačuvao pobedu protiv Svindona sa dve akrobatske odbrane.

Endi Vilijams (Donkaster Rovers)

Druga nominacija u nizu za ovog napadača. Njegova celokupna igra bila je sjajna i postigao je 4 gola u 4 tekme.

Nagradu za igrača decembra odneo je Endi Vilijams!

Endi Vilijams

Endi Vilijams

Liga 1 menadžer meseca decembra nominacije:

Najdžel Etkins (Šefild Junajted)

Konstantnost je problem njegovog tima ove sezone ali u decembru je uspeo da reši taj problem uzevši 9 od 9 poena uz samo 1 primljen gol i povratak u plej-of trku.

Džastin Edinburg (Džilingem)

Edinburgova veština da motiviše tima kada je najbitnije ponovo je viđena u decembru. Poraz na početku meseca brzo je zaboravljen pobedama protiv Milvola, Svindon Tauna i Kolčestera, što je još više potpalilo njihove nade za ulaskom u Čempionšip.

Li Džonson (Barnsli)

Džonson je ostao pri svojim fudbalskim principima uprkos par teških meseci koja je imao. Njegova vera u igrače nikad nije dovođena u pitanje tokom teških jesenjih meseci i nagrađen je sa 6 od mogućih 9 poena u decembru.

Šon O’Driskol (Volsol)

Uspeo je da se odlazak Dina Smita ni ne primeti. Sa 3 pobede u 3 utakmice u decembru ostao je na vrhu tabele i ohrabrio je igrače da sami misle na terenu.

Nagradu za menadžera decembra odneo je Najdžel Etkins!

Najdžel Etkins

Najdžel Etkins

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply