Liga 1 – nagrade za avgust

Prvi mesec u sezoni je iza nas i bilo je vreme da se dodele nagrade najboljim akterima. Neki klubovi su krenuli furiozno i logično je da imaju dabl u nominacijama. Volsol je za sada najprijatnije iznenađenje lige i njihov menadžer je dobio nominaciju.

Nominacije za igrača meseca:

Dimitri Kavare (Barnsli) – odbrana

Sjajan mesec za francuskog dsnog beka Barnslija. Na jednom krtaju terena koristio je svoju snagu da sačuva mrežu, dok je na drugom kraju servirao asistencije kojih je bilo čak četiri. Sve je začinio sa golom protiv Skantorpa.

Džejson Kamings (Piterboro Junajted) – napad

Kakav uticaj je napravio u ekipi sa Lonodon Rouda. Šest golova i tri asistencije pomogle su Pošsima da dođu do samog vrha tabele. Vrlo veš u vazduhu, a pogotovo na zemlji stvorio je odmah partnerstvo sa Metom Godenom što je pospešilo celu igru.

Ronan Kertis (Portsmut) – vezni red/napad

Novajlija u engleskom fudbalu, letošnje pojačanje iz Derija, sjajno je otvorio sezonu. Ima 3 gola i asistenciju u prvom mesecu. Ulazi „unutra“ sa strane i kinji defanzivce.

Linden Guč (Sanderlend) – vezni red

U prvom kolu postigao je gol za pobedu i preokret što je postavilo ton za celu ekipu. Mladi Amerikanac je uporan i juri svaku loptu na terenu. Upisao je četiri asisitencije!

NAJBOLJI IGRAČ U AVGUSTU JE DŽEJSON KAMINGS (PITERBORO JUNAJTED)

kamings-piterboro

Nominacije za menadžera meseca:

Stiv Evans (Piterboro Junajted)

Javno je rekao da je posao u Piterboru onaj koji je čekao. Osećanje je obostrano nakon ovog furioznog starta sa maksimalnih 15 poena u avgustu, sa 15 golova i čišćenja konkurencije sa svojom ofanzivnom igrom.

Keni Džeket (Portsmut)

Sada u drugoj sezoni na Fraton Parku njegove metode su potpuno prihvaćene. Kombinacija brzine napred i sigurnosti nazad donela je Pompijima 13 poena u avgustu, 5 utakmica bez poraza i samo 3 primljena gola.

Džek Ros (Sanderlend)

Škot je pokupio 13 poena od mogućih 15 u svojoj prvoj sezoni. Kombinovao je pojačanja u vidu Krisa Megvajera, Glena Lovensa i Maksa Pauera sa mladim igračima kao što su Džoš Maja i drugi. Upalilo je.

Din Kits (Volsol)

Ime koje niko nije očekivao da vidi ovde to je sigurno. Prošlogodišnja mučna borba za opstnak brzo je zaboravljena nakon što je Kits svojim igračima instalirao pozitivno razmišljane u glave. od mogućih 15 pokupio je 13 poena i daleko je od opasne zone koja im je predviđana u ovoj sezoni.

NAJBOLJI MENADŽER U AVGUSTU JE STIV EVANS (PITERBORO JUNAJTED)

stiv-evans-piterboro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply