Liga 1 – nagrade za april

Liga 1  – nagrade za april

U konkurenciji menadžera nominovani su:

Grejem Aleksander (Skantorp Junajted)

Nakon tesnog poraza na početku meseca Skantorp je povezao 5 pobeda koje sui h uključile u borbu za plej-of, među njima i pobeda nad dugoplasiranim Bartonom. Neverovatan učinak Aleksandera od dolaska u klub.

Geri Koldvel (Vigan Atletik)

Osigurao je promociju u Čempionšip u svojoj prvoj sezoni kao menadžer! Skupio je 13 poena iz 6 temkmi uz napadački fudbal koji je doneo pobede od 5-1 nad Šruzberijem i 4-0 nad Blekpulom.

Fil Parkinson (Bredford Siti)

Njegov uticaj pomogao je Bredfordu da se dokopa plej-ofa. Vrhunac sezone je april gde je skupio 13 poena od 18 mogućih i pri tom primeći samo 2 gola. Šlag na tortu pobeda nad rivalom Volsolom od 4-0.

Džon Šeridan (Oldam Atletik)

Treba vam čudotvorac? Zovite Šeridana. Nakon što je oživeo Njuport na jesen, sada je spasio Oldam od ispadanja. Uzeo je 13 poena iz 7 tekmi sa 4 sačuvane mreže i tako završio svoj zadatak.

grejem-aleksander

Nagradu je odneo menadžer Skantorpa – Grejem Aleksander

Ovo je inače drugi menadžer Skantorpa koji uzima ovu nagradu ove sezone nakon što ju je Mark Robins pokupio u oktobru. Mark je sada na novom poslu u Notingemu gde vodi Nots Kaunti.

U konkurenciji igrača nominovani su:

Vil Grig (Vigan Atletik)

Druga uzastopna nominacija za ovog momka nakon što su njegobih 7 golova na 6 utakmica pomogli u povratku u Čempionšip. Njegov golgeterski njuh došao je do izražaja u aprilu.

Kertis Mejn (Oldam Atletik)

Njegovo kretanje po zadnjoj liniji vodilo je Oldam u sigurnost, plus je postigao  golove za pobedu protiv Volsola i Sautenda. Ključan čovek u opstanku Oldama.

Bajron Vebster (Milvol)

Centralna figura u odbrani Milvola naročito nakon izostanka Tonija Krejga. Osim sjajne organizacije odbrane i njegovog osećaja za pozicioniranje ovog meseca je postigao 3 pogotka iz prekida.

Luk Vilijams (Skantorp Junajted)

Uspeo je da ukombinuje svoje prirodne napadačke instinkte sa svojom krilnom pozicijom i nadahne Skantorp do borbe za promociju. Tri gola je dao ovaj mesec ulazeći u sredinu sa krila.

vil-grig

Vil Grig je igrač meseca u Ligi 1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply