Čempionšip – nagrade za septembar

Još jedan mesec u najboljoj drugoj ligi na svetu je iza nas, i još jednom su nagrade poneli menadžer i igrač iz iste ekipe. Bez dužeg okolišanja, pređimo na nominacije i momke koji su obeležili Čempionšip ovaj mesec.

Nominovani za najboljeg igrača za mesec septembar:

Ejden Flint (Bristol Siti) – odbrana

Spekulacije o odlasku iz kluba su rezultirale time da ovaj momak malo sačeka na prvi start u sezoni pa ga nismo gledali puno u avgustu. Međutim, u minulom mesecu je i više nego nadoknadio svoje odsustvo sa terena. Uz to što je komandovao odbranom Sitija, uspeo je i da postigne 3 gola, protiv Redinga, Vulvsa i Boltona.

Sem Džonston (Aston Vila) – golman

Zvuči iznenađujuće, ali upravo ovaj momak, koji je golman, i to mlad golman, i još golman na pozajmici, bio je glavni komandant odbrane koja je 5 od 6 utakmica u septembru završila bez primljenog gola. Bio je sjajan čitavog meseca, a posebno se istakao neverovatnim odbranama koje su Vili donele bod protiv Brentforda.

Diogo Hota (Vulverhempton Vonderers) – krilo

Brz i veoma odlučan pred golom, ovaj momak je koristio svaku priliku koja mu se ukazivala tokom prošlog meseca. Postigao je čak 5 golova u 6 utakmica i to je bilo dovoljno da se nađe među nominovanima.

Džejms Medison (Norič Siti) – vezni red

Sjajan i elegantan sa loptom u nogama, ovaj mladi plejmejker je postigao možda i 2 najlepša gola u ligi za ceo mesec. Pre svega, fantastičan gol za pobedu protiv Midlzbroa, a potom i fantastičan slobodnjak protiv Redinga.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC SEPTEMBAR JE – EJDEN FLINT (BRISTOL SITI)

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec septembar:

Stiv Brus (Aston Vila)

Previše mudar i iskusan menadžer da bi podlegao panici zbog slabog starta sezone, podigao je samopouzdanje svojim pulenima. Njegovi momci su izvojevali čak 4 pobede i 2 remija, sa sjajnom gol razlikom od 10-1.

Danijel Farki (Norič Siti)

Nakon ogromnog poraza od Milvola, bacio je fokus na defanzivu tokom reprezentativne pauze, i to je urodilo plodom. Samo jedan primljen gol u 6 utakmica, uz čak 14 osvojenih poena.

Li Džonson (Bristol Siti)

Njegova ekipa je trenutno prva po broju postignutih golova, a čak 13 dali su u septembru, što im je donelo 14 bodova iz 6 utakmica bez poraza.

Aleks Nil (Preston Nort End)

Posle sjajnog prvog meseca na klupi tima sa Dipdejla, ovaj je bio možda i bolji. Ekipa Prestona je takođe bila neporažena u seprembru i uzela čak 12 poena, sto ju je dovelo na poziciju koja vodi u plejof. Iako je veoma rano, ovakav start svakako obećava.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC SEPTEMBAR JE – LI DŽONSON (BRISTOL SITI)

Čempionšip se uskoro vraća tako da se borba za nove mesečne nagrade ubrzo nastavlja!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply