Čempionšip – pregled 11. kolo

Čempionšip je doneo još jedno sjajno i uzbudljivo kolo kako na terenu tako i van njega! Pre ovog kola Najdžel Pirson, menadžer Derbija, je suspendovan a njegov zamenik Kris Pauel se za sad dobro snalazi pa je Derbi postigao 3 gola za 2 kola, isto toliko golova su postigli i pod Pirsonom ali za 9 kola. Navodno je suspendovan i vodi se disciplinski postupak jer se usprotivio dronu kojim je gazda kluba nadgledao treninge.

Nakon ovog kola bez posla je ostao i Roberto Di Mateo. Toni Sija, vlasnik Aston Vile je izgubio strpljenje s Italijanom koji je očigledno puno podbacio s obzirom na ogromna ulaganja tako da se sada traži novo rešenje.

Zanimljivo je i to da su u ovom kolu svirana 3 penala od kojih nijedan nije realizovan, a čak dva je promašio Fulam. Beli iz Londona igraju sasvim solidno pod palicom Slaviše Jokanovića ali ovo kolo stvarno nisu imali sreće, promašili su sve i svašta protiv Policajaca čak i pored ta dva penala od kojih je jedan skinuo golman KPR-a, Aleks Smitis.

Glavni konkurenti za direktnu promociju Hadersfild, Norič i Njukasl su biri sigurni ovo kolo a posebno obratite pažnju na prelep gol Robija Brejdija za Norič, golčina s preko 25 metara!

Uživajte!

 

Fulam 1 : 2 Kvins Park Rendžers (Rim 47′ – Vašington 20′, Sila 87′)

Šefild Venzdej 1 : 2 Brajton & Houv Albion (Huper 90+5′ – Baldok 26′, Knokert 73′)

Roteram Junajted 0 : 1 Njukasl Junajted (Atsu 41′)

Reding 1 : 1 Derbi Kaunti (Evans 90′ – Vidra 62′)

Preston Nort End 2 : 0 Aston Vila (Pirson 5′, Hjugil 39′)

Lids Junajted 2 : 1 Barnsli (Bartli 36′, Hernandez 54′ – Tejlor (a.g.) 70′)

Ipsvič Taun 0 : 1 Hadersfild Taun (Šindler 58′)

Barton Albion 2 : 0 Kardif Siti (Irvin 12, Ejkins 49′)

Bristol Siti 2 : 1 Notingem Forest (Ejbraham 65′, Paterson 68′ – Velios 33′)

Brentford 0 : 0 Vigan Atletik

Birmingem Siti 1 : 0 Blekburn Rovers (Glison 64′)

Vulverhempton Vonderers 1 : 2 Norič Siti (Edvards 80′ – Džerom 2′, Brejdi 73′)

 

tabela-11-kolo

lista-strelaca-11-kolo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply