Čempionšip – nagrade za septembar

Proglašeni su i najbolji u najboljoj drugoj ligi sveta- Čempionšipu!

U kategoriji menadžera nominovani su bili Stiv Klark (Reding), Pol Kleman (Derbi Kaunti),  Kris Hjuton (Brajton) i Aitor Karanka (Midlzbro). Za razliku od avgusta gde je bez ikakve dileme Hjuton bio najbolji, u septembru je ta odluka bila znatno teža.

Nagradu je osvojio Aitor Karanka! Sasvim zasluženo, 4 utakmice i 100% učinak za španca i gol razlika 10:2, zaista ubedljivo.

Karanki oktobar nije dobro počeo - 2:0 poraz od Redinga

Karanki oktobar nije dobro počeo – 2:0 poraz od Redinga

Da smo se mi pitali naš glas bi dali Stivu Klarku koji je situaciju u Redingu okrenuo za 180 stepeni. Tek je septembar, biće prilike da Klark i svi ostali pokažu šta umeju.

Kada je u pitanju kategorija igrača, nominovani su bili Nil Blekmen (Reding), Emir Havs (Hadersfild), Džordan Rouds (Blekburn) i Danijel Ajala (Midlzbro).

Pobednik je Džordan Rouds, koji je sa 5 golova u septembru najzaslužniji za dizanje forme cele ekipe Blekburna! Morao bi lagano da pakuje kofere za Premijer Ligu, odavno je prerastao Čempionšip.

emir-havs

Znamo da ste Roudsa videli mnogo puta, zato vam ovde dajemo sliku Emira Havsa – upamtite ga

Kao i kod menadžera, naš glas bi otišao na drugo mesto, Emiru Havsu koji je postigao 4 gola ali igra u veznom redu! Biće prilike i za Havsa, tek su mu 22 godine.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply