Čempionšip – nagrade za septembar

Nakon svakog meseca red je da se udele nagrade onima koji su taj mesec isplivali iznad konkurencije. Ovo su najbolji igrači i menadžeri u septembru za Čempionšip.

Nominovani za najboljeg igrača septembra su :

Temi Ejbraham (Bristol Siti)

Kakvu sezonu samo do sad ima ovaj 19-godišnjak! Došao je pomalo ispod radara i bez velikih očekivanja na pozajmicu u Bristol Siti iz Čelsija i jednostavno je zapalio Čempionšip! Oni koji pažljivije prate mlađe kategorije Čelsija znaće da ovo nije baš slučajno ali jednostavno niko nije očekivao da ovako dobro zaigra od starta. Nominaciju je zaslužio zbog četiri postignuta gola na pet utakmica u ovom mesecu.

Šejn Dafi (Brajton & Houv Albion)

Da, to je onaj Dafi iz Blekburna s početka sezone, neverovatno zar ne? Nakon katastrofalnih partija na početku za Roverse u kojima je konstantno bio strelac ali u pogrešnu mrežu, zaradio je željeni transfer iz Blekburna i otišao u Galebove koji će se i ove sezone boriti za promociju. Dafi je ovog meseca bio sušta suprotnost u odnosu na prvih mesec dana ove sezone u Blekburnu – jak na lopti, čvrst u duelu i dominantan u skoku. S njim je Brajton 4 od 5 utakmica ovog meseca napuštao teren bez primljenog gola čime je zaslužio nominaciju.

Skot Hogan (Brentford)

Nemamo dovoljno dobre reči da opišemo kako ovaj momak igra nakon jako teške povrede! Dovoljno je reći da od povratka ima 14 golova na 18 utakmica. Nominaciju ovog meseca je zaslužio zbog 6 golova na 5 utakmica pri čemu je i strpao het-trik Prestonu u pobedi Brentforda od 5-0.

Džejkob Marfi (Norič Siti)

Nakon lutanja po pozajmicama, napokon mu je pružena šansa u Noriču i on ju je prihvatio oberučke. Norič igra lepršavo, atraktivno i napadački a Marfi se sjajno uklopio i sa 4 gola na 5 utakmica ovog meseca bio je jedan od najboljih igrača Kanarinaca i Čempionšipa generalno.

NAJBOLJI IGRAČ ZA SEPTEMBAR – SKOT HOGAN (BRENTFORD)

scotthoganbrentford

Nominovani za najboljeg menadžera septembra su :

Rafael Benitez (Njukasl Junajted)

Odličan mesec za Svrake i nema sumnje da će se Rafa često nalaziti u ovoj konkurenciji. Njegova ekipa postigla je 13 golova ovog meseca od čega vredi napomenuti demoliranje KPR-a 6-0 i neverovatan povratak protiv Noriča sa 1-3 na 4-3.

Karlos Karvahal (Šefild Venzdej)

Šefild nastavlja gde je stao prošle sezone i juriša na mesto u plej-ofu. Ovog meseca Sove su zabeležile četiri pobede i veliki deo zasluga ide upravo Karvahalu i čini se da je sumnja nestala da je on pravi čovek za misiju povratka Venzdeja u PL.

Aleks Nil (Norič Siti)

Jedan od najmlađih i najperspektivnijih menadžera na Ostrvu. Pod njim Norič igra dosta ofanzivno i lepo na oko, što se i videlo ovog meseca jer su na svakoj utakmici postigli barem 2 gola. Slavili su na 4 od 5 utakmica i jedini poraz je bio u onom trileru protiv Njukasla. Kanarinci su napravili pravi potez kada su ostavili ovog čoveka na klupi uprkos ispadanju iz PL u Čempionšip.

Jap Stam (Reding)

‘Ajde ti reci Stamu da ti je nešto teško i da ne možeš? Doveo je Reding pod konac i igra njegove ekipe je slika i prilika njegove karijere. Čvrsta i odlučna igra ih je dovela u borbu za plej-of i trenutno igraju iznad prvobitnih očekivanja, tako da kapa dole za Japa Stama koji je ovog meseca nakupio 10 bodova iz 5 utakmica.

NAJBOLJI MENADŽER ZA SEPTEMBAR – ALEKS NIL (NORIČ SITI)

alex-neil

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply