Čempionšip – nagrade za oktobar

Čempionšip je takođe dobio svoje najbolje aktere u mesecu koji je iza nas!

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Stiv Brus (Hal Siti) – Hal je konačno proigrao! 13 bodova od mogućih 15 uz samo jedan primljeni pogodak učinak je za mesec  oktobar. Trenutno su 2. na tabeli.

Li Karlsli (Brentford) – Pčelice su se konsolidovale sa novim menadžerom koji im je dao dodatni impuls. Rezultat je 4 pobede u 5 mečeva, i ako imamo u vidu formu tima sa početka sezone ovo je fantastično.

Pol Kleman (Derbi Kaunti) – sezonu su počeli uigravajući u odbranu a u oktobru je profunkcionisao i napad! 9 golova u 5 utakmica, 13 od mogućih 15 bodova učinak je Ovnova.

Šon Dajč (Barnli) – 4 pobede i remi u oktobru. Na sjajan način je Dajč obeležio 3 godine na klupi Barnlija! Pucaju od samopuzdnja, promocija u Premijer Ligu je sada realnost.

I pobednik je Li Karlsli! Možda su drugi menadžeri imali za nijansu bolje rezultate ali podvig koji je napravio Karlsli je zaslužio nagradu. Zanimljivo je što on uporno tvrdi kako ne želi da ostane na ovom mestu, već da je tu privremeno i da želi da se vrati u omladinski pogon.

Li Karlsli

Li Karlsli – nema želju da ostane na svojoj poziciji

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Beri Benan (Šefild Venzdej) – Sove su bile neporažene u oktobru a Benan je bio jedan od ključnih faktora za to. Gospodar sredine svog tima.

Andre Grej (Barnli) – 5 golova koje je postigao u decembru opravdali su novac uložen u njegov transfer. Svojom hitrinom daje novu dimenziju igri svog tima.

Alan Džadž (Brentford) – sa 3 gola i 4 asistencije upotpunio je ’oktobar fest’ u Brentfordu. Li Karlsli postavio je sredinu u dijamant a Džadž igra na njegovom vrhu.

Pol Robinson (Birmingem Siti) – 36-ogodišnji veteran komanduje odbranom Birmingema, a uz to posle 8 godina je dao i gol u pobedi protiv KPR-a  2:1 ! Nakon prvog usledio je i drugi, pobednički u Boltonu, za 0:1.

Nagradu je osvojio Alan Džadž i tako upotpunio Brentfordovu dominaciju! Čestitke Pčelicama!

Prva violina Pčelica u oktobru

Prva violina Pčelica u oktobru

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply