Čempionšip – nagrade za oktobar

Situacija u najboljoj drugoj ligi na svetu se polako zahuktava, kako timovi prebacuju u drugu brzinu. Mesec pun utakmica i zanimljivosti je iza nas, stoga bacimo pogled na dobitnike nagrada.

Nominovani za najboljeg igrača za mesec oktobar:

Sami Ameobi (Bolton Vonderers) – krilo

Šolin mlađi brat je bio sjajan u mesecu iza nas. Postigao je 3 gola i bio jedan od glavnih aktera u begu Boltona sa poslednjeg mesta. Bio je i jedan od najboljih na terenu u utakmicama protiv Šefild Venzdeja i Sanderlenda.

Leo Bonatini (Vulverhempton Vonderers) – napadač

Sjajne igre mladog Brazilca u oktobru! Postigao je gol na svakoj tekmi, a konačne brojke bile su 5 golova na 4 utakmica, što apsolutno opravdava njegovu nominaciju.

Luis Graban (Sanderlend) – napadač

Očajna izdanja i rezultate Sanderlenda sigurno ne možemo mirna srca svaliti na ovog momka. Postigao je čak 5 od 7 golova svoje ekipe u mesecu iza nas, uključujući i po dva na utakmicama protiv Brentforda i Boltona.

Ričard Kio (Derbi Kaunti) – odbrana

Sjajan u pobedi u derbi utakmici protiv Notingem Foresta, i uopšteno lider sjajne odbrane koja je primila samo 2 gola u, za njih, sjajnom oktobru.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC OKTOBAR JE – LEO BONATINI (VULVERHEMPTON VONDERERS)

leo-bonatini

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec oktobar:

Ian Holovej (Kvins Park Rendžers)

Nakon slabih rezultata, njegovi momci su uspeli da ostanu neporaženi u oktobru, uzevši 8 bodova iz 4 odigrana meča. Obe pobede su dosle protiv lidera tabere, Vulvsa i Šefild Junajteda.

Fil Parkinson (Bolton Vonderers)

Napokon je uspeo da ubaci malo vazduha u pluća svojih igrača, što je rezultiralo prvom pobedom u sezoni, uz koju su došla i 3 remija i mesec bez poraza.

Geri Rovet (Derbi Kaunti)

Savršen mesec je iza ovog čoveka. Uzeo je svih 12 bodova iz 4 meča i doveo svoje momke u borbu za plejof.

Din Smit (Brentford)

Njegovi momci su u oktobru utrostručili svoj konto pobeda i skočili na sredinu tabele. Pobede protiv Milvola i Prestona bile su ključne za beg iz zone ispadanja.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC OKTOBAR JE – GERI ROVET (DERBI KAUNTI)

geri-rovet

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply