Čempionšip –nagrade za novembar

Čempionšip je proglasio najbolje aktere u mesecu novembru!

U konkurenciji menadžera nominovani su bili:

Pol Kleman (Derbi Kaunti)

Tri pobede u 4 tekme, a od toga 3 clean sheeta i velika pobeda od 0:2 na gostovanju u Halu! Ovnovi sjajno napreduju na putu za Premijer Ligu.

Kris Hjuton (Brajton)

8 bodova od mogućih 12, konstantnost u formi i niz nepobedivosti koji je u novembru dostigao 18. utakmicu rezultat je Brajtonove kampanje.

Aitor Karanka (Midlzbro)

9 osvojenih bodova na 4 utakmice vratili su Boro u epicentar borbe za Premijer Ligu. Mogu li napraviti korak više u odnosu na prošlu godinu?

Mik Mekarti (Ipsvič Taun)

10 od mogućih 12 bodova u novembru uz ubedljive pobede  kod Roterama i Čarltona. Mik Mekarti hladan kao kabeza a Ipsvič je na 6. mestu, a ono vodi u plejof.

mik-mekarti

Nagradu je osvojio stari lisac Mik Mekarti.

U konkurenciji igrača nominovani su bili:

Skot Karson (Derbi Kaunti)

Golman Derbija je u novembru primio samo jedan gol na 4 utakmice. Posebno dobru partiju je pružio protiv Hala gde su Ovnovi slavili 0:2.

Soli Marč (Brajton)

Mladi krilni napadač Galebova bio je noćna mora u novembru za bekove u Čempionšipu. Dao je i 2 gola od kojih je onaj Donsima prava lepotica.

Aleks Movat (Lids Junajted)

Jedna od retkih svetlih tačaka Lidsa ove sezone. U novembru je dao golčinu Kardifu za pobedu 1:0, a bio je strelac i u pobedi nad Hadersfildom 0:3.

Deril Marfi (Ipsvič Taun)

Sezonu je počeo tiho a u novembru je eksplodirao! 6 golova u 4 utakmice uz prvi het-trik. Mekarti je njega čekao!

deril-marfi

Novembar za pamćenje – Deril Marfi dobitnik nagrade

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply