Čempionšip – nagrade za novembar

Tabela je poprimila malo cvršći oblik i sada već polako imamo sliku o ambicijama timova. Ipak, pre nego što uđemo u najluđi mesec u Engleskoj, osvrćemo se na pojedinačne nagrade za ovaj koji je za nama.

Nominovani za najboljeg igrača za mesec novembar:

Albert Adoma (Aston Vila) – krilo

Iako izrešetana povredama na mestu špica, Vila je uspela da nađe rešenje uz pomoć ovog momka. Odlično se snašao u ovoj vanrednoj situaciji i postigao 5 golova u 5 utakmica.

Beri Daglas (Vulverhempton Vonderers) – bek

Čak 3 asistencije i gol iz slobodnjaka su sjajne brojke za jednog defanzivca, a posebno dobijaju na snazi jer je u svakoj utakmici on bio taj koji je namestio/postigao prvi gol na meču.

Lion Klark (Šefild Junajted) – napadač

Najbolji mesec u karijeri ovog momka! Čak 9 pogodaka u samo 4 odigrana meča, uključujući i het-trik protiv Fulama i 4 komada protiv Hal Sitija.

Matej Vidra (Derbi Kaunti) – napadač

Ovaj mesec bio je egzibicija brzine, veštine i samopouzdanja ovog momka. Het-trik protiv Midlzbroa, a ukupno 5 golova u 4 meča.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC NOVEMBAR JE – LION KLARK (ŠEFILD JUNAJTED)

lion-klark

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec novembar:

Stiv Brus (Aston Vila)

Uprkos brojnim povredama Vila je uspela da izvuče 4 pobede iz 5 utakmica i učvrsti se među plejof pozicijama.

Nuno Espirito Santo (Vulverhempton Vonderers)

Portugalac nastavlja da hara sa Vukovima. Ne samo da su njegovi momci ostvarili pobede u sva 4 meča, već su i u svakom postigli najmanje po 2 gola, a čak 4 i 5 protiv Lidsa i Boltona.

Jap Stam (Reding)

Problem prošlogodišnjeg uspeha je u tome što ove sezone navijači ponovo žele takve rezultate. Posle turbulentnog starta sezone, Stamovi momci su uspeli da se stabilizuju i osvoje 8 bodova iz 5 utakmica.

Nil Vornok (Kardif Siti)

Bez Zokorea i Mendez-Lenga, Vornok je bacio fokus na odbranu sopstvenog gola, što se pokazalo kao dobra odluka. Kardif je osvojio 9 bodova iz 4 meča, uz samo 2 primljena gola.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC NOVEMBAR JE – NUNO ESPIRITO SANTO (VULVERHEMPTON VONDERERS)

nuno-santo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply