Čempionšip – nagrade za novembar

Ovo su igrači i menadžeri koji su obeležili mesec novembar i našli se u izboru za najboljeg igrača i menadžera meseca.

Nominovani za najboljeg igrača novembra su:

Tom Ins (Derbi Kaunti)

Preporodom Derbija došlo je i do preporoda Toma Insa koji igra u sjajnoj formi od kako je na klupu Ovnova seo Stiv Meklaren. Konkretan učinak u novembru je 4 gola na 3 utakmice. Derbi je od katastrofalnog početka sezone došao do mesta za plej of a bez sumnje da dobar deo zasluga ide upravo sjajnoj formi Insa.

Tomaš Kuščak (Birmingem Siti)

Birmingem se konstantno mota u gornjem delu tabele ove sezone a u novembru  su na 3 utakmice osvojili 7 bodova i to slobodno možemo reći najvećom zaslugom Kuščaka koji brani neverovatno. Iz kola u kola izvuče neku neverovatnu odbranu ali možda utakmica koja ga je nominovala je pobeda protiv Bristola kada je uspeo da sačuva pobedu svoje ekipe uprkos polomljenom nosu.

Henri Lensburi (Notingem Forest)

Notingem igra totalni fudbal ove sezone na mnogo golova a Lensburi se ističe kao jedna od udarnih igli Šumara. Konstantna je opasnost po gol protivnika a posebno mu se otvorilo protiv Barnslija u novembru kada je postigao svoj prvi het trik u karijeri.

Stiv Sidvel (Brajton & Houv Albion)

Da li ste mislili da gol sa svoje polovine i konstantno dobri rezultati Galebova mogu proći bez Sidvelove nominacije? Na stranu što je postigao možda i gol sezone, Sidvel igra sjajno i pomaže da stvari teku besprekorno na sredini terena.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC NOVEMBAR – HENRI LANSBURI (NOTINGEM FOREST)

henri-lansbury

Nominovani za najboljeg menadžera u novembru :

Stiv Brus (Aston Vila)

Potpuno očekivano se našao ovde. Vila igra totalno drugačije od kako je on seo na klupu i ono što je najbitnije beleže rezultate koji su se i očekivali od njih. U novembru su pokupili 7 bodova iz 3 utakmice i ušli su u gornju polovinu tabele tako da priča o plej ofu ne deluje toliko nerealno sada.

Oven Kojl (Blekburn Rovers)

Bili su u jednom trenutku prežaljeni, njihova igra nije ličila ni na šta ali je onda Oven Kojl uspeo da konsoliduje redove Roversa. Pobede nad Brentfordom i još iznenađujuće Njukaslom su ih isčupale iz zone ispadanja.

Stiv Meklaren (Derbi Kaunti)

Ima neka tajna veza između njega i Derbija. Jednostavno kada god Meklaren sedne na klupu Ovnova, oni proigraju. Atraktivan fudbal uz dosta golova koje postižu ih je doveo do mesta za plej of, ključni igrači su ušli u formu i sve ide kako treba u ovom trenutku za Derbi a svakako da najveće zasluge za to idu upravo njemu.

Jap Stam (Reding)

Reding igra iznad svih očekivanja ove sezone a Stam nas iznenađuje iz meseca u mesec. U novembru Reding je zabeležio sve 3 pobede uz gol razliku 8-1. Ako ovako nastave, velike su šanse da ćemo ih gledati u Premijer Ligi.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC NOVEMBAR JE – STIV MEKLAREN (DERBI KAUNTI)

steve-mclaren

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply