Čempionšip – nagrade za mart

Nema više reprezentativnih pauza i sve što nam je ostalo do kraja je uživanje u kvalitetnom engleskom fudbalu. Sezona ulazi u sam finiš i iako verovatno imamo 2 prvoplasirane ekipe, borba za plejof će biti sjajna!

Nominovani za najboljeg igrača za mesec mart:

Patrik Bamford (Midlzbro) – napadač

Ovaj mladić je Lidsu zabio het-trik, a i u ostalim mečevima je bio sjajan. Odigrao je 5 utakmica i postigao 6 golova. Vukao se po nižim ligama kao pozajmljeni igrač, ali je sada napokon krenuo da sija i na malo većoj sceni.

Šon Hačinson (Milvol) – štoper

Lider je odbrane Milvola, koja je sačuvala mrežu čak 3 puta i primlila svega 2 gola u martu. Sjajan je poziciono, dominantan u skoku, a i postigao je gol za bod protiv Sanderlenda.

Šon Megvajer (Preston Nort End) – napadač

Nakon 4 meseca pauze zbog teške povrede, konačno se vratio. Iz svojih prvih 5 utakmica, izašao je sa 5 postignutih golova, i pokazao da nije izgubio svoj napadački instinkt.

Aleksandar Mitrović (Fulam) – napadač

Izgleda da je samo on falio Jokanu, i da se za sada fantastično uklopio u novi klub. Stil igre Fulama mu je dozvolio da iskoristi svoju snagu na najbolji mogući način i posledica toga su 5 pogodaka iz isto toliko utakmica.

NAJBOLJI IGRAČ ZA MESEC MART – ALEKSANDAR MITROVIĆ (FULAM)

aleksandar-mitrovic

Nominovani za najboljeg menadžera za mesec mart:

Nil Heris (Milvol)

Sezona iz snova za Milvol i dalje traje, a Heris se ponovo našao među najboljim stratezima. Pokupili su čak 13 od mogućih 15 poena i učvrstili se u plejof zoni.

Slaviša Jokanović (Fulam)

Jokan po navici opet u društvu najboljih. Ako do sada nije bio menadžer meseca, ni ne mora do kraja, ali mu se nagrada za menadžera godine sigurno smeši ukoliko nastavi ovako. Kao i Milvol, Fulam je uzeo 13 od mogućih 15 bodova u martu.

Nuno Espirito Santo (Vulverhempton Vonderers)

Četiri pobede iz 5 mečeva i definitivno obezbeđena promocija u Premijer ligu. A Vulvsi su i glavni favoriti da zadrže prednost na vrhu i osvoje titulu.

Nil Vornok (Kardif Siti)

Nova nominacija nakon prošlomesečne pobede. Niko nije očekivao da će Kardif moći do automatske promocije na početku sezone, možda čak ni Vornok. Međutim to postaje sve realnije, posebno nakon jos jednog savršenog meseca u kome su uzeli maksimalan broj bodova iz 4 meča.

NAJBOLJI MENADŽER ZA MESEC MART PO DRUGI PUT ZAREDOM – NIL VORNOK (KARDIF SITI)

nil-vornok

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply